4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

На тих парковках часто не вистачає місць. Вочевидь, лудшший парк не було розраховано на таку кількість містян , що тиняються в пошуках розваг. А напроти все зайнято новобудовами.
Залишилося тільки стадіон знести, нуашо інакше ніяк :незнаю:

но может в праздники и не хватает, но я не любитель толпы.
а в обычный выходной или будний всегда есть место

ебальник завали, плесень подзалупная. ты, сельское убожество, настолько тупорылый, что пиздеж везде и во всем принимаешь за норму жизни.

кстати, очередную годовщину "ононимки" отметил уже, или на выходных в свинарнике будет праздник? :підстолом:

а в обычный выходной или будний всегда есть место
так, в обычный выходной или будний день динамовская/тринклера и прочие ебеня вокруг парка не запаркованы так, как писалось ранее. :курю:

в обычный день и возле ёперного театру стать не проблема :D

Тебе в Днепр нужно съездить и припарковаться а потом искать своё бизнес спорт купе
до днепра он не доедет :D либо залупа с фарами колом станет, либо сам сдохнет от страха :іржач:

вот смешно будет, если по новгородской в районе жлобала возьмут и натулят знаки "стоянка запрещена". от необычайно интересно, что этот чикатиловский имбицил тогда визжать и хрюкать будет :D

ебальник завали, плесень подзалупная. ты, сельское убожество, настолько тупорылый, что пиздеж везде и во всем принимаешь за норму жизни.

кстати, очередную годовщину "ононимки" отметил уже, или на выходных в свинарнике будет праздник? :підстолом:

Оце така хуйня в голові у людини що працює в ІТ.
Матюки рандомно розбавлені непов'язаними між собою словами.
Галузь тотально деградувала.
Чи то вже дименція на фоні дідобулінгу та хоумматюрфемдом в купі з вигорянням офісного планктону :незнаю:
Але я дуже занепокоїняний тим фактом що такі люди керують засобом підвищеної небезпеки в нашому місті і всім похуй.

Ну от, а тим хто там працює щодня? Не в обід, а зранку і ввечері в час пік?
Ватний долбойоб дгр каже про персонал бізнес центрів в центрі міста, де їм паркуватись чи як їздити на роботу щодня!

Не ездить на работу на машине. Или чо, обязательно надо создавать проблемы другим? Это блять как если сосед перфоратором ебашит в 10 вечера, ты его пиздить пришел, а он такой "а когда мне еще ремонт делать, я же работаю". Я чо блять должен решать его проблему?

Якщо тебе цікавить моя логіка, то напружся, сформулюй питання і я обіцяю дати на нього розгорнуту відповідь.
Не бійся, питай все що цікавить.

Не цікавить
Просто был о тебе другого мнения, но выяснилось что на форуме правду о тебе пишут
Нет смысла в дальнейшей дискуссии

Але я дуже занепокоїняний
ты, убожество сельское, "занепокойся" лучше что бы спринт в очередной раз не просрать.. а то сраке твоей дряблой "бо-бо" на ретроспективе будет :D

Не цікавить
Просто был о тебе другого мнения, но выяснилось что на форуме правду о тебе пишут
Нет смысла в дальнейшей дискуссии

Все так і є.
Не цікавить. але ти продовжуй свої роздуми видавати за мої, можливо ще щось якісь висновки про мене зробиш :D

f3285c1e38c237ea4b8e8.webp

Не ездить на работу на машине. Или чо, обязательно надо создавать проблемы другим? Это блять как если сосед перфоратором ебашит в 10 вечера, ты его пиздить пришел, а он такой "а когда мне еще ремонт делать, я же работаю". Я чо блять должен решать его проблему?

Мова не про створювати іншим проблеми. Це звісно аяяй!
Мова про те що є проблема.
І людина що прагне гармонії та комфорту бажає її вирішення. Це природньо для людини - бажати жити комфортно.

Нажаль наше місто - гівно з якого боку не поглянь.
І проблема з парковками - це одна какашка.

Відмовлятись від привабливого місця роботи чи безпечного та комфортного приватного транспорту - це дайншіфтінг. Не всім таке подобається. Багато хзто прагне поліпшувати життя а не навпаки.

Тому цілком логічно вимагати та очікувати від міських керманичів поліпшення становища, а не тупо адаптуватись позбавляючи себе бажаного.

Любите про персоналії. То я б взагалі не пішов працювати в центрі міста або там де паркування це реально проблема.

Пиздато жить в частном секторе
Это все конечно заебато, но вызывает интерес у меня такой разрез - а посрать ты сегодня в ближайший ТЦ на белой ауди с полированным бампером поедешь али на метре? :D

"стратег" ты сраный, ты придомовую территорию прибрал в своем свинарнике? :дивитись: все гавно что за зиму накидал собрал и вывез на мусорку? :іржач:

пиздеть оно тут блядь за глобальные проблемы будет :курю:

піздабол, може можеш навести докази хочаб одного такого випадка, не кажучи вже про "очєрєдной раз"?

чи ти знову зпиздів?

а може і мені пора вдатись до твого стилю?
Занепокойся краще своїм гемороєм, що вкотре з'явився після черговго настрапонення тебе товстухою.

Як тобі?

Это все конечно заебато, но вызывает интерес у меня такой разрез - а посрать ты сегодня в ближайший ТЦ на белой ауди с полированным бампером поедешь али на метре? :D

Заеду к тебе в подъезд посрать конечно же. Как только найду белую ауди.

Мова не про створювати іншим проблеми. Це звісно аяяй!
Мова про те що є проблема.
І людина що прагне гармонії та комфорту бажає її вирішення. Це природньо для людини - бажати жити комфортно.

Відмовлятись від привабливого місця роботи чи безпечного та комфортного приватного транспорту - це дайншіфтінг. Не всім таке подобається. Багато хзто прагне поліпшувати життя а не навпаки.

Тому цілком логічно вимагати та очікувати від міських керманичів поліпшення становища, а не тупо адаптуватись позбавляючи себе бажаного.

Никто там ничего не требует и не ожидает. А тупо бросает машины вдоль всей Сумской и похуй блять.

піздабол, може можеш навести докази хочаб одного такого випадка, не кажучи вже про "очєрєдной раз"?
а кто два года назад гаврику звонил и слезно плакался, как тебя выебали на ван-ту-ване? :підстолом: или щас начнешь пиздеть, что небыло ничего? :D как потом аккаунты слезно просил грохнуть с ХФ, как потом пиздак завалил на пол-года где то - тоже не было? или то "происки завистников" были, а не твое систематическое распиздяйство? :курю:

Назад
Зверху Знизу