Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Пожалуй, засвечу биточек. Седня забрал с сто. Пневма, музыка, экранчик с навигацией и кучей других функций, подогревы, все как полагается.

Вкладення

• 90B669F6-AE50-41AE-A2FB-CB32010B7A1A.webp
    90B669F6-AE50-41AE-A2FB-CB32010B7A1A.webp
    175.4 КБ · Перегляди: 151
  • 7F9756E3-1B1B-42A1-836D-619560F4D3C3.webp
    7F9756E3-1B1B-42A1-836D-619560F4D3C3.webp
    160.9 КБ · Перегляди: 149

Я диву даюсь.
Ну вже ж розуміє ДГРенат що не витягує протистояння зі мною.
І вс еодно лізе...:незнаю:

Пожалуй, засвечу биточек. Седня забрал с сто. Пневма, музыка, экранчик с навигацией и кучей других функций, подогревы, все как полагается.

110-е пихло, да ты мажор :ги:
зачетное мото :клас:
кстати, а чо за выхлоп такой модный? сам ставил или ******* прикрутили?

Вітаю!
Тепер треба бороду, пузо і шкіру :D

Дяка! Уже купил оригинальную текстильную куртку, не люблю кожаные вещи.

110-е пихло, да ты мажор :ги:
зачетное мото :клас:
кстати, а чо за выхлоп такой модный? сам ставил или ******* прикрутили?

Ну на самом деле по вину мотор 106-й, но внутри нашёл блок увеличения мощности и впуск тюненый. Выхлоп родной, просто покрашен. Ну во всяком случае похож на родной, клапан который регулирует громкость звука стоит на месте.

Ну на самом деле по вину мотор 106-й, но внутри нашёл блок увеличения мощности и впуск тюненый. Выхлоп родной, просто покрашен. Ну во всяком случае похож на родной, клапан который регулирует громкость звука стоит на месте.
хех, а табличка с 110-го
я когда на копарте приценивался, то заметил что на 110 и 114 двигатели цена сразу в космос улетает
103 и 107 как-то не так пользуются спросом
а если 110 или 114 да еще ультраклассик, так это вобще бимба, по мнению пользователей копарта канешно
я так понимаю не спроста ту табличку поцепили
ну то такое,
на моем например на фотках на копарте все целое, щас прислали фотки с площадки перевозчика, там выхлопная отвалилась
и пойди пойми или то на копарте *****асы фоткали
или по америке *****асы везли
:ги:

я так понимаю не спроста ее поцепили

Не, я покупал его как 106-й, на копарте так и было написано. Так что все по-чесному.

на моем например на фотках на копарте все целое, щас прислали фотки с площадки перевозчика, там выхлопная отвалилась
и пойди пойми или то на копарте *****асы фоткали
или по америке *****асы везли

И то и другое возможно. Пока везли, мне пластмасску отломали под рамой и сидуха была не прикручена, в процессе болталась и поцарапала заднее крыло. Хорошо хоть, что не до металла и царапины не видны.

П.С. твой когда приедет?

Ну ти і *****
Завжди було цікаво хто їсть ці інфо помиї *****ські з найдешевшим фотомонтажем "пьяний *****енко".

Кепка монтаж.
угу, угу... и фингал под глазом (которое политкорректно обозвали "покраснение") тоже монтаж? :курю: и со снайперской крупнокалиберной винтовки он не стрелял - то лично ***ло придумало, и оптикой по ****ьнику не получал, да? :іржач:

Шикарно! Айтишники выбирают Харлеи?:yahoo:

угу, угу... и фингал под глазом (которое политкорректно обозвали "покраснение") тоже монтаж? :курю: и со снайперской крупнокалиберной винтовки он не стрелял - то лично ***ло придумало, и оптикой по ****ьнику не получал, да? :іржач:

Це твоя відповідь на те що ти вдруге поспіль спалився на фейках російських?

І всьо?

не розумію, тобі подобається як я тебе на місце ставлю?
Чому ти продовжуєш?
Кожного разу ж одне й те саме.
Ти відкриваєш пащу, отримуєш пофний рот хуїв з фактами, хрюкаєш, і залягаєш на дно на певний час,
Потім знову репіт.

Навіщо ти це робиш? :незнаю:

Ахахахаха :D

Світоч наш, найвпливовіший лідер сучасності президент Зеленський обдарував нас всіх милістю подати декларацію. І в декларації тій виявилося страшне!
З’ясувалося, що «президент який не краде», володіє зразу ЧОТИРМА офшорними кампаніями.
Фірми, яких торкнулася рука найвпливовішого, перелічити треба окремо. Це – «Меджірітано Венчурес ЛТД» на Віргінських островах, «Вілхар Холдінг Лімітед» та «Ельдоранте лімітед» на Кіпрі та «Фільм Херітейдж інк.» в Белізі (перепрошую якщо транслітерацію передав неточно). У двох з чотирьох фірмах - «Ельдоранте лімітед» (Кіпр) і «Фільм Херітейдж інк.» (Беліз) співвласником найвеличнішого виступає перша леді України Олена Зеленська. Але – це не все.

Кіпрська фірма «Ельдоранте лімітед» подружжя Зеленських, володіє італійською фірмою «Сан томассо С.Р.Л.», яка в свою чергу є власником 15-кімнатної вілли на елітному курорті Форте-дей-Мармі в Італії. Це до речі, не єдина нерухомість родини Зеленських. За декларацією у їхній власності знаходяться: житловий будинок у Києві (на 353,5 кв. м.) та земельна ділянка в Іванковичах під Києвом (на 1200 кв. м). Також у Києві вони мають: шість квартир, чотири паркомісця і два нежитлових приміщення (338 і 306 кв. м. кожне). У Ялті (так-так, в окупованому Криму) – квартиру (130 кв. м.) і паркомісце. А ще у Великій Британії – дві квартири.

Але не треба заздрити! Треба розуміти, що все це було зароблено тяжким трудом і розповідями зі сцени про Томос-термос та про те як беркутлу ебонітовими кийками видобувати електрику з вдягненого в светри Майдану. А ще – кіношками про президента, що їздить на роботу на велосипеді і живе як учитель, а не як… Ви зрозуміли.

Це твоя відповідь на те що ти вдруге поспіль спалився на фейках російських?

І всьо?

не розумію, тобі подобається як я тебе на місце ставлю?
Чому ти продовжуєш?
Кожного разу ж одне й те саме.
Ти відкриваєш пащу, отримуєш пофний рот хуїв з фактами, хрюкаєш, і залягаєш на дно на певний час,
Потім знову репіт.

Навіщо ти це робиш? :незнаю:
хруй, ты потомственный долбоеб, раз не понял, моих намеков. :іржач:
только и умеешь что варнякать "российкароссийкароссийска". а сам, между прочим, отчество имеешь в точности такое же, как зовут одно обнуленное ***ло. и как же ж ты с ним такой поцреотичный живешь то? :курю:

хруй, ты потомственный долбоеб, раз не понял, моих намеков. :іржач:
только и умеешь что варнякать "российкароссийкароссийска". а сам, между прочим, отчество имеешь в точности такое же, как зовут одно обнуленное ***ло. и как же ж ты с ним такой поцреотичный живешь то? :курю:

боже, що в тебе в голові :(

Назад
Зверху Знизу