Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Якщо ти забув, які події відбулися на Донбасі та в Криму в ті роки, їж моркву і звернись до лікаря. Тобі треба пам'ять лікувати .

Ну так те проблемы и не решились, зато добавилась одна серьезная экономическая.

не знаю, как по мне, то норм! Да и дело не в политиках

Просто зачем это делать политикам - понятно.
У других могут быть иная мотивация.
Так а чем там проблема с гендерами?)

Якраз економіка адаптувалася до цих змін. А яка серйозна економічна проблема змушує твоїх протеже постійно патологічно бикувати і брехати, невідомо.

дада, сказки шоколадного я уже читал

Ну так те проблемы и не решились, зато добавилась одна серьезная экономическая.
Ну да, и сейчас в Крамахе и Славянске сепарня сидит, Марик обстреливают?
Доллар падает с 11 до 40?

Так а чем там проблема с гендерами?)
да какие проблемы. Просто интересно насколько Антон скрепный или прогрессивный. Хотя вру, я тоже испытываю проблему. Потом что если это выглядит как утка, кряхтит как утка, летает как утка, то с текущей гендорной истерией это не значит, что это утка. :D

Зате тебе аргументи шопиздець.
І бубочку не так образили, і проблеми у нього гірше за всіх, і все решта.

Не переживай, от меня он тоже получит порцию, но в конце каденции.

Патамушта весной посадят?

*якщо зє досидить до кінця каденції))

не досидит

o-00049243-a-00011879.webp

Щоб людина могла бути зіцом, їй треба обіймати керівну посаду.

Наразі він депутат.
В чому полягає його зіцовість?

Он зиц председатель в ПЕСе. Он прошлые выборы вытянул слабо, следующие не вытянет.

Людина, яка зголосилася стати водієм, повинна виконати низку умов, в тому числі й щодо наявності при собі доків.

Якщо їй важко носити в кишені шматочок пластика, є альтернатива - шматочок паперу в особі трамвайного квитка.

Натомість неможливість мати цифрову версію документів робить людину більш вразливою перед свавіллям правоохоронців, а це і є дискримінація .
В чому дискримінація?
Електронні доки є доповненням паперових, а не їх заміна.

Ну і взагалі, дозволити собі смартфон ціною заправки одного баку легковушки - це проблема?

Дія це зручна альтернатива паперовим докам, не їх відміна.

А я кажу, що це вже було, і повернення до цього відкриває шлях до зловживань.
В законі ніде не прописаний механізм провадження цих "заходів", тобто вони стояти можуть через кожні 100 м. Добре пам'ятаю, як на маршруті Новгородська - Клочківська - автовокзал мене зупиняли 4 рази : внизу на Новгородській, на клочках біля каскаду, на Рибному майдані, біля а/вкз.
Ну, і так далі.
Так. При зловживаннях було менше бухих. Було безпечніше ніж без зловживань.

Я не дуже давно за кермом, з 2008 року. Але не страждав від свавілля нюхачів. Я вже казав і повторюсь, я з задоволенням витрачу 3-5 хвилин на рік (при свавіллі я не більше витрачав) якщо це зменшить кількість бухарів за кермом.

Моє очікування це зменшення ризику на дорозі. Якщо для цього потрібно карати бухарів великими хабарями і це буде їх стримувати - це відповідає моєму очікуванні.

На сьогодні я бачу найбільшу небезпеку на дорозі не від копів, а від бухарів та порушників ПДР.

ЮАР возвращает всю astrazeneca взад. сказали шо им такое не надо. так шо ждем у нас скоро. поляки слили нам уже?
Ну не работает против их штамма. Ну и что? против новых штаммов кое-как могут работать только классические вакцины с ослабленным или убитым вирусом. И векторные (Астра, Спутник, Кансино), и тем более РНК (Пфайзер, Модерна) против новых штаммов работать не будут. То что Пфайзер заявляет что их вакцина работает против новых штаммов -оно говорит лишь о том, что на момент ее разработки они не были такими уж новыми для исследователей. Ну или пфайзер слегка преукрашает действительность, что за ними регулярно было замечено.

Но новые штаммы будут обязательно. Заипешься вакцинироваться если хочешь даже 99% эффективности.

Назад
Зверху Знизу