Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Тут печальная новость подоспела, а я так и не успел еще в Амстердам съездить.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Можно подумать ты бы стал ***** тех крокодилов :іржач:

Прочитав про інтерв'ю Зеленського американському ТБ.
Боже, який жеж єбанат :рл:
Хто-небудь, вимкніть йому мікрофон...
І замкніть його в кімнаті.

не дали ему ******* в Крыму :іржач:

Если бы я тогда был президентом, мы бы все умерли в Крыму, но "зеленых человечков" не пустили, - Зеленский

Если бы я тогда был президентом, мы бы все умерли в Крыму, но "зеленых человечков" не пустили, - Зеленский

"убили меня, внучек" бггг

Напрягает то, что его все чаще стало пробивать на тему Крыма и войны. То он ******* там хочет, то месяц назад ляпнул, что всех мобилизует если вдруг из Крыма нападут.
Остается надеятся что это просто спутника в герыч стали бодяжить.

долбойоб зєлєнскій.
За Україну не треба вмирати.
За Україну треба *******!

Тут печальная новость подоспела, а я так и не успел еще в Амстердам съездить.

А шо, в Харькове-Киеве **** мало?

Если б я был султан :D
****ый цирк. Шо ж оно погибать в Крым не поехало, а уважаемых людей по саунам развлекало?

что тут? свинарник на вольном выгуле? :дивитись:

А якщо їх нема, то можна вважати, що людина не хворіла? ) Та також нема гарантії, що не захворієш повторно.

вроде как через полгода обнуляются
ваще тайна, покрытая мраком

до сих пор никто не дал четкого ответа, кстати, переносит ли ковид вакцинированный человек, хотя вроде это не так сложно провести опыты

переносит ли ковид вакцинированный человек, хотя вроде это не так сложно провести опыты
Що ти маєш на увазі?
Чи заразний він після вакцини?
- напевно що ні, бо вірус який колят "класичні" вакцини не здатний розмножуватись.
- напевно що ні, бо РНК вірусу яку колять "нові" вакцини не провокують розмноження вірусі, та і вірусу взагалі там не має, лише його частинка що стимулює реакцію організма

Наскільки я знаю навіть при класичній хворобі КОВІД людина заразна лише перші чотири дні після появи симптомів.

Що ти маєш на увазі?
Чи заразний він після вакцини?
- напевно що ні, бо вірус який колят "класичні" вакцини не здатний розмножуватись.
- напевно що ні, бо РНК вірусу яку колять "нові" вакцини не провокують розмноження вірусі, та і вірусу взагалі там не має, лише його частинка що стимулює реакцію організма

Наскільки я знаю навіть при класичній хворобі КОВІД людина заразна лише перші чотири дні після появи симптомів.

нет, я не это имел в виду

"(...) Несмотря на то, что вакцинация защищает от болезни, пока не ясно, предотвращает ли она также передачу коронавируса", - можно прочесть на странице сведений Федерального управления общественного здравоохранения (OFSP), посвященной вакцинам.

...

Она снижает риск развития симптомов, но не обязательно предотвращает проникновение вируса и его размножение на уровне слизистой оболочки носа", - объясняет Блез Жантон, руководитель поликлиники туристической медицины и вакцинации в университетской клинике Unisanté.

нет, я не это имел в виду
скоріш за все буде залежити від перебігу хвороби.
Вакцинована людина може не захворіти взагалі, може захворіти, але перебіг має бути легиким, або взагалі безсимптомним. Як і всі ініші вакцини до ковіду.

Напевно в певних випадках може бути заразною. Але все це розглядається у межах глобальної вакцинації. Тому з часом епідемія припиниться і будуть лише поодинокі випадки.

Звісно в певного відсотка вакцина не викличе появу імунитету. Але знову таки - мета зупинити епідемію. Якщо 70% виявляться стійкими довірусу, то він зникне за декілька місяців (або зменшиться до незначних показників).

Мені не відомо чи людина з безсимптомним перебігом здатна бути заразною чи ні.
Якщо за логікою - то теоретично можливо, але вірус в такої людини має виділятись не багато та не довго. Інакше повинні з'явитись симптоми гадаю.

скоріш за все буде залежити від перебігу хвороби.
Вакцинована людина може не захворіти взагалі, може захворіти, але перебіг має бути легиким, або взагалі безсимптомним. Як і всі ініші вакцини до ковіду.

Напевно в певних випадках може бути заразною. Але все це розглядається у межах глобальної вакцинації. Тому з часом епідемія припиниться і будуть лише поодинокі випадки.

Звісно в певного відсотка вакцина не викличе появу імунитету. Але знову таки - мета зупинити епідемію. Якщо 70% виявляться стійкими довірусу, то він зникне за декілька місяців (або зменшиться до незначних показників).

Мені не відомо чи людина з безсимптомним перебігом здатна бути заразною чи ні.
Якщо за логікою - то теоретично можливо, але вірус в такої людини має виділятись не багато та не довго. Інакше повинні з'явитись симптоми гадаю.

фух
перечитай еще раз

Назад
Зверху Знизу