Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Пристрелял оптику на 40 метров. Кучно ложится. Метров на 70 уже тяжеловато в баклажку ложится. Можно к цирку выезжать, даже не доезжая до него, если шо :ги:

3da9ac5fa82d6af4edf735c9c017411b.png

Оце я розумію позєр ! :клас:

Пристрелял оптику на 40 метров. Кучно ложится. Метров на 70 уже тяжеловато в баклажку ложится. Можно к цирку выезжать, даже не доезжая до него, если шо :ги:

а в мене така штука є.

56c687d566cf56cf76.webp

Проте якось швидко награвся :(

Народ, а у кого есть монтажники солнечных панелей ?
Или может кто панели хочёт себе поставить? :) :пиво:

Андроїд вкарй порізаний щоб хочаб якось літало на тому залізі.

Крок вліво\вправо "не підтримується". Наприклад завести свій DAC майже ніде не виходить, в той час як любий смартфон\планшет працює з коробки.

Дуже часто лагає\підвисає.

Заявлені характеристики заліза часто "софтові". Коли пам'яті за фактом 1ГБ а прошивка показує 2 і тп.

Сам періодично задумувався поставити, проте почиатвши відгуки на профільних форумах (де люди роблять свої карпісі наприклад) і де так само часто підіймається тема "а нафіга своє робити коли он є готове за 100-200 баксів".

Конкретно я мав справу лише з декількома подібними. Вони підвисали майже одразу післа встановлення. То мапи, то камера, то перехід з плеера на радіо і тп.

І звук дуже посередній на недорогих моделях.

Проте я ж кажу, альтерантиви покищо немає. І в багатьох випадках має сенс.
Дешевое железо моментально вскрывается пользователями и летят жалобы на поставщика по всему интернету. То что програмно обрезано - так это оптимизация хлама криворуких пограмеров.

****ець я вже к паралельний світ потрапив? хто його судив? де транслювали судебний процес над ним? :confused:

В Израиле был судебный процесс

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ля, он реально низкий :D

обновился продажей авто.:)забрали с первого просмотра.начинается квест по поиску следующей.:клас:

Цікаво...
Напиши що до чого.

Есть несколько видов панелей в наличии и ещё плывут. Плюс инвертора.
Очень хорошая цена. Сейчас монокристал, плывут и поликристал.
Занимаемся продажей, поэтому интересно как и конечнику продать так и монтажникам. :)

Есть несколько видов панелей в наличии и ещё плывут. Плюс инвертора.
Очень хорошая цена. Сейчас монокристал, плывут и поликристал.
Занимаемся продажей, поэтому интересно как и конечнику продать так и монтажникам. :)

а, тогда ничо не дам
одни сами занимаются продажей, а монтажник он только монтирует, не впаривает ничо))

а, тогда ничо не дам
одни сами занимаются продажей, а монтажник он только монтирует, не впаривает ничо))

Если они занимаются продажей - то где то же берут панели?:D
А второму ж надо что-то монтировать?

Назад
Зверху Знизу