Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
для тебя ручной труд унизителен? я считаю, что не ручной труд унизителен, а быть *******ом как ты унизительно.
чисто объективности для - хочу напомнить, что сельский хруй до того, как его отмыли и устроили в МКС подавальщиком кофе в переговорки, батрачил на "евроремонтах" в должности "эйтытамидисюда" :контракт:

так что чья бы свинья ото тут хрюкала на тему ручного труда... "ылита" вайтишная ***** :рл:

что значит дозволила? мне нравится, инструмент я специально не покупал, я его итак коллекционирую. делаю явно дороже, чем пту-шник. если айтишник готов платить, почему ему не помочь. к тому же это диверсификация, а не тотальное погружение. я и гайки люблю крутить. но посчитал сколько мне обойдется нутромер и обратился в девиду. для тебя ручной труд унизителен? я считаю, что не ручной труд унизителен, а быть *******ом как ты унизительно.

Ну от ти ж знаєш поговорку "паліть с пушкі па вараб'ям".
Навіщо було оте все з гімназіями щоб робити прост речі доступні практично будь кому.

Це я до питання вашої дрочки на професорів СССР та підручники та гімназії.

для тебя ручной труд унизителен? я считаю, что не ручной труд унизителен, а быть *******ом как ты унизительно.

Оно-то, конечно, да. Но таких случайных айтишников с таким самомнением чуть не большинство в украинском айти.
Просто страна и условия такие, что трудяги зарабатывают меньше айтишников в массе и айтишники чувствуют себя царьками. И в такой атмосфере вылазит ****о замешанное с комплексами.

• Це лайк!
Реакції: dgr
для тебя ручной труд унизителен?
Ні.
Я сам займався ручним трудом, конкретно будівництвом.
Я ніде не казав що це принизливо.
Я казав і кажу що нахріна закінчувати гімназіє щоб потім займатись тим що потребує мінімум знань.

І моє друге питання. Чому не займатись справді інтелектуальною працею, якщо вже людина така розумна.

Виходить або вона не настільки розумна щоб мати змогу розумом заробляти.
Або їй просто не цікаво розумом заробляти чи руками набагато цікавіше.

неа
контингент в разных школах разный
пущай лучше с будущими айтишниками задачи в туалете решают, чем ото курят за школой как отец в свое время

у моего нету времени за "школой курить". и гулять его всегда пинками выгонять приходится. ибо математика - 2 занятия в неделю, физика - 2 занятия в неделю, ШАГ 1 занятие в неделю, украинская литература - 1 занятие в неделю. да, еще и уроки когда то делать надо.

Взагалі я за ПТУ та технікуми як массмаркет.

Оно-то, конечно, да. Но таких случайных айтишников с таким самомнением чуть не большинство в украинском айти.
Просто страна и условия такие, что трудяги зарабатывают меньше айтишников в массе и айтишники чувствуют себя царьками. И в такой атмосфере вылазит ****о замешанное с комплексами.

:клас:
для них даже термин придумали.. "выебщики из вайти" :D :D :D

Цікавий пост від прийомщика авто на СТО у минулому що потрапив у айті на хвилі тотального набору всіх бажаючих :)
Доречі, який бере на себе право виступати рефері майже у любій ситуації. Це про "самомнєніє".

Вийобщиками я вважаю саме оті всі ліцеї-хуєї. Які потім з червоними дипломами на барабані стоять або розетки крутять.
Ні, коли людина просто працює, я не маю жодних претензій.
А коли починається критика освіти, виєбоси хто яку гімназію з яким уклоном кінчав, як їх там ганяли по сопромату, дільож на гарадские\сєльськіє - от тоді це виєбос.

Цікавий пост від прийомщика авто на СТО у минулому що потрапив у айті на хвилі тотального набору всіх бажаючих :)
Доречі, який бере на себе право виступати рефері майже у любій ситуації. Це про "самомнєніє".

Мимо кассы.
Я с детства любил компы и тачки.
Получил компьютерное образование (ХИРЭ, СКС (специализированные компьютерные системы)) и начал айтишный путь ещё в универе.
Потом решил попробовать себя во втором своём увлечении.
Потом вернулся к первому.

А у тебя какое образование? Компьютерное, по профилю?

Якщо бажаєш понтуватись освітою - підкріпляй це реалізацією цієї освіти в своєму житті.
От тоді все на своїх місцях. От тоді це повага.

Вот и я думаю, что попал в точку про случайного вайтишника и вызвал возгорание.

Мимо кассы.
Я с детства любил компы и тачки.
Получил компьютерное образование (ХИРЭ, СКС (специализированные компьютерные системы)) и начал айтишный путь ещё в универе.
Потом решил попробовать себя во втором своём увлечении.
Потом вернулся к первому.

А у тебя какое образование? Компьютерное, по профилю?

Я з дитинства захоплювався компами та радіелектронікою.
Збирав підсилювачі, світломузику, всякі блималки\моргалки\пищалки.
Батьками я не був балуваний на подарунки, тому на свій комп мені прийшлось самому заробляти. І він з'явився лише у 9му класі.

Потім закінчив факультет "Комп'ютерні та інформаційні технології" і спеціальність "Комп'ютерні системи та мережі".
Оскільки за навчання я мав платити сам, то на третьому курсі пішов працювати в компьютерний відділ МКС. Де постійно відвідував семінари з приводу заліза і в решті решт став наставником в кузні кадрів МКС, Розробляв методички для внутрішнього користування по напрямку комп'терної периферії. Потім переріс роздрібну торгівлю і мене запросили у корпоративниий відділ рпацювати з головним замовником Авалем. Продавати важкі рішення.

Потім криза 08 року. Пішов працювати з товаришем. Мали декілька ідей свого бізнесу, не мали грошей. Хотіли заробити. Проте будівництво дає змогу прокормитись, а от розвиватись там важко.
Вирішив повернутись знову до компьютерної тематики.
Оскільки я мав досвід роботи з залізом та його розробкою. Мені було легко піти в тестери. З першої співбесіди мені запропоноували офер в дві крупні компанії Харкова.

Якщо для тебе людина що має профільну освіту, що пропрацювала 8 років з комп'ютерним залізом а потім подалась до тестування то випадковість - мені важко буде далі щось пояснювати.

Тому твої випад про "випадковість" і ИТ не відповідає дійсності. Іншими словами - це брехня.

неа
контингент в разных школах разный
пущай лучше с будущими айтишниками задачи в туалете решают, чем ото курят за школой как отец в свое время

Дык отец решал задачи за сигареты:)

Тому тві випад про "випадковість" і ИТ не відповідає дійсності. ІНшими словами - це брехня.

А я тебя ни в чём не обвинял. Я спросил, ты ответил. Разобрались.
Ты - неслучайный айтишник.
Так что про враньё тоже мимо кассы.

В 27 точно так же курили за школой.

Но таки да, если выбор между обычной районной школой или 27, то 27я имхо лучше.

в 00х мажоров было макс пару человек на класс. это в 27й.
как сейчас хз.

А химию и биологию где в Харькове норм преподают? Ну там с дабораторными, практическим
В нашей в лучшем случае опыты по телику покажут, а оформить работу дома

Да взять хотя бы упоротое порохоботство, переросшее в тягание сюда всякой ***ни.

Назад
Зверху Знизу