Мимо кассы.
Я с детства любил компы и тачки.
Получил компьютерное образование (ХИРЭ, СКС (специализированные компьютерные системы)) и начал айтишный путь ещё в универе.
Потом решил попробовать себя во втором своём увлечении.
Потом вернулся к первому.
А у тебя какое образование? Компьютерное, по профилю?
Я з дитинства захоплювався компами та радіелектронікою.
Збирав підсилювачі, світломузику, всякі блималки\моргалки\пищалки.
Батьками я не був балуваний на подарунки, тому на свій комп мені прийшлось самому заробляти. І він з'явився лише у 9му класі.
Потім закінчив факультет "Комп'ютерні та інформаційні технології" і спеціальність "Комп'ютерні системи та мережі".
Оскільки за навчання я мав платити сам, то на третьому курсі пішов працювати в компьютерний відділ МКС. Де постійно відвідував семінари з приводу заліза і в решті решт став наставником в кузні кадрів МКС, Розробляв методички для внутрішнього користування по напрямку комп'терної периферії. Потім переріс роздрібну торгівлю і мене запросили у корпоративниий відділ рпацювати з головним замовником Авалем. Продавати важкі рішення.
Потім криза 08 року. Пішов працювати з товаришем. Мали декілька ідей свого бізнесу, не мали грошей. Хотіли заробити. Проте будівництво дає змогу прокормитись, а от розвиватись там важко.
Вирішив повернутись знову до компьютерної тематики.
Оскільки я мав досвід роботи з залізом та його розробкою. Мені було легко піти в тестери. З першої співбесіди мені запропоноували офер в дві крупні компанії Харкова.
Якщо для тебе людина що має профільну освіту, що пропрацювала 8 років з комп'ютерним залізом а потім подалась до тестування то випадковість - мені важко буде далі щось пояснювати.
Тому твої випад про "випадковість" і ИТ не відповідає дійсності. Іншими словами - це брехня.