Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
это потому, что у тебя на лбу "Хруй" написано. с такого сладкого **** грех не срубить 1.5к на ровном месте :іржач:

чомусь пригадав дві коробки, кардани, приводи, китайську гамнітолу, помилку датчиків тиску шин і зариганий потолок бабськох косметички.

чомусь пригадав дві коробки, кардани, приводи, китайську гамнітолу, помилку датчиків тиску шин і зариганий потолок бабськох косметички.
"пригадай" лучше свою залупу с фарами сваренную с трех кусков :іржач: :іржач: :іржач:

и оцинкованную!!!!!

ccfc6g.webp

Котиків вам у стрічку

e7286b6582851d2bbfae86.webp

ну короче как обычно с этой черной пятницей :ги:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

все остальное точно также

Період дії цінової пропозиції з 01.09.2019 р. по 30.11.2019 р. або до закінчення товарних запасів....
Детальніше на 27.UA

а где тут написано что это товар на черную пятницу? :іржач:

шо интересно, приводов в косметичке не 4, а 2 :іржач:

шо интересно, приводов в косметичке не 4, а 2 :іржач:

проте коробки - дві.
По приводу на коробку! :увага:

****, це найуспішніший *** про якого я чув.
Купити машину, з вйобаною коробкою. Не мати мізків щоб побачити що коробка не вмикає п'яту передачу. Валити 200км\г на зламаній коробці і не помічати цього :рл:

Потім одіти на рога таку саму увалену коробку з розбірки.
Увалити її в місті за рік.
І замовити третю :підстолом:

Це реально самий лоховський випадок купівлі БВ авто про який я чув.

Так варто розуміти те що ми знаємо - це лише те що сам *** рощпоів. Там значно більше всього відбувалось, про що він мовчить.

проте коробки - дві.

Купити машину, з вйобаною коробкою. Не мати мізків щоб побачити що коробка не вмикає п'яту передачу. Валити 200км\г на зламаній коробці і не помічати цього :рл:

Так варто розуміти те що ми знаємо - це лише те що сам *** рощпоів. Там значно більше всього відбувалось, про що він мовчить.
хрюкнул сельский имбицил купивший "бизнес" хруй купе разорванное в хлам с отваливашейся пластами краской и убитым наглухо салоном :підстолом: по поводу "третьей коробки" - это твои больные фантазии, *****ушка сельский... мне пацаны порассказывали как ты ***** в ЦАТ приезжал на своей залупе и отсосавши от цен убрался в свою чикатиловку добивать свой коробас до окончательной смерти :іржач:

проте коробки - дві.

сказал успешный на соляре лохматых годов который купив ее перекрасил, бо краска отваливаться начала :D

а твой профиль кому отправить, алевтине? :ги:

порошенку отправь, он тебе даст рошенку и разрешит отлизать 3,14зду юлии валадимировне

сколько 3,14езд за вчера отлизал призначайся
хрую уже отлизал или еще в процессе подката?

Назад
Зверху Знизу