3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
:браво:

от так, хуєм вам по губам, а не знижка тарифів ))))

df2600032a83a908cc45.webp

я при порошенке еще этой фигней с приватизацией занимался

а вот при зеленском надо сказать что ввод в эксплуатацию и всякие там БТИ произошли как по щелчку пальца, не знаю вина ли Порошенка в этом, или заслуга Зеленского

Зараз спеціально обучена людина займається питанням землі.
Так от каже що при Зе прайси в кабінетах значно зросли.
Те що вирішувалось майже безкоштовно (сотня дві), зараз 800-1500 уе.

ага
если бы жена вот прям щас дом не оформила без особых выедний мохга, то я б тебе может бы и поверилбы :ги:
а так за ввод в эксплуатацию мне еще при порошенке дето килобакс сходу заряжали :ги:

Я кажу про землю, а ти мені відповідаєш про дім.
Згадав про біти та байти.

Зараз спеціально обучена людина займається питанням землі.
Так от каже що при Зе прайси в кабінетах значно зросли.
Те що вирішувалось майже безкоштовно (сотня дві), зараз 800-1500 уе.
это потому, что у тебя на лбу "Хруй" написано. с такого сладкого лоха грех не срубить 1.5к на ровном месте :іржач:

это потому, что у тебя на лбу "Хруй" написано. с такого сладкого лоха грех не срубить 1.5к на ровном месте :іржач:

чомусь пригадав дві коробки, кардани, приводи, китайську гамнітолу, помилку датчиків тиску шин і зариганий потолок бабськох косметички.

чомусь пригадав дві коробки, кардани, приводи, китайську гамнітолу, помилку датчиків тиску шин і зариганий потолок бабськох косметички.
"пригадай" лучше свою залупу с фарами сваренную с трех кусков :іржач: :іржач: :іржач:

ну короче как обычно с этой черной пятницей :ги:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

все остальное точно также

Період дії цінової пропозиції з 01.09.2019 р. по 30.11.2019 р. або до закінчення товарних запасів....
Детальніше на 27.UA

а где тут написано что это товар на черную пятницу? :іржач:

шо интересно, приводов в косметичке не 4, а 2 :іржач:

шо интересно, приводов в косметичке не 4, а 2 :іржач:

проте коробки - дві.
По приводу на коробку! :увага:

Сука, це найуспішніший лох про якого я чув.
Купити машину, з вйобаною коробкою. Не мати мізків щоб побачити що коробка не вмикає п'яту передачу. Валити 200км\г на зламаній коробці і не помічати цього :рл:

Потім одіти на рога таку саму увалену коробку з розбірки.
Увалити її в місті за рік.
І замовити третю :підстолом:

Це реально самий лоховський випадок купівлі БВ авто про який я чув.

Так варто розуміти те що ми знаємо - це лише те що сам лох рощпоів. Там значно більше всього відбувалось, про що він мовчить.

проте коробки - дві.
По приводу на коробку! :увага:

Сука, це найуспішніший лох про якого я чув.
Купити машину, з вйобаною коробкою. Не мати мізків щоб побачити що коробка не вмикає п'яту передачу. Валити 200км\г на зламаній коробці і не помічати цього :рл:

Потім одіти на рога таку саму увалену коробку з розбірки.
Увалити її в місті за рік.
І замовити третю :підстолом:

Це реально самий лоховський випадок купівлі БВ авто про який я чув.

Так варто розуміти те що ми знаємо - це лише те що сам лох рощпоів. Там значно більше всього відбувалось, про що він мовчить.
хрюкнул сельский имбицил купивший "бизнес" хруй купе разорванное в хлам с отваливашейся пластами краской и убитым наглухо салоном :підстолом: по поводу "третьей коробки" - это твои больные фантазии, дибилушка сельский... мне пацаны порассказывали как ты блядь в ЦАТ приезжал на своей залупе и отсосавши от цен убрался в свою чикатиловку добивать свой коробас до окончательной смерти :іржач:

Назад
Зверху Знизу