Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я при порошенке еще этой фигней с приватизацией занимался
а вот при зеленском надо сказать что ввод в эксплуатацию и всякие там БТИ произошли как по щелчку пальца, не знаю вина ли Порошенка в этом, или заслуга Зеленского
ага
если бы жена вот прям щас дом не оформила без особых выедний мохга, то я б тебе может бы и поверилбы
а так за ввод в эксплуатацию мне еще при порошенке дето килобакс сходу заряжали![]()
это потому, что у тебя на лбу "Хруй" написано. с такого сладкого лоха грех не срубить 1.5к на ровном местеЗараз спеціально обучена людина займається питанням землі.
Так от каже що при Зе прайси в кабінетах значно зросли.
Те що вирішувалось майже безкоштовно (сотня дві), зараз 800-1500 уе.

это потому, что у тебя на лбу "Хруй" написано. с такого сладкого лоха грех не срубить 1.5к на ровном месте![]()
там тебе дгр уже ответил
мне добавить нечего![]()
"пригадай" лучше свою залупу с фарами сваренную с трех кусковчомусь пригадав дві коробки, кардани, приводи, китайську гамнітолу, помилку датчиків тиску шин і зариганий потолок бабськох косметички.

Ага, і як 17 твїох Волг

у меня велик дороже волги стоит и что?!![]()

ну короче как обычно с этой черной пятницей
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
все остальное точно также

У мене теж вєлік дорожче твоєї Волги коштує, і що?
І тєлік теж![]()

чомусь пригадав дві коробки, кардани, приводи, китайську гамнітолу, помилку датчиків тиску шин і зариганий потолок бабськох косметички.

у меня коврик для мышки дороже его волги (вместе с ним внутри)![]()

а где тут написано что это товар на черную пятницу?
шо интересно, приводов в косметичке не 4, а 2![]()

Котиків вам у стрічку

хрюкнул сельский имбицил купивший "бизнес" хруй купе разорванное в хлам с отваливашейся пластами краской и убитым наглухо салономпроте коробки - дві.
По приводу на коробку!
Сука, це найуспішніший лох про якого я чув.
Купити машину, з вйобаною коробкою. Не мати мізків щоб побачити що коробка не вмикає п'яту передачу. Валити 200км\г на зламаній коробці і не помічати цього
Потім одіти на рога таку саму увалену коробку з розбірки.
Увалити її в місті за рік.
І замовити третю
Це реально самий лоховський випадок купівлі БВ авто про який я чув.
Так варто розуміти те що ми знаємо - це лише те що сам лох рощпоів. Там значно більше всього відбувалось, про що він мовчить.
по поводу "третьей коробки" - это твои больные фантазии, дибилушка сельский... мне пацаны порассказывали как ты блядь в ЦАТ приезжал на своей залупе и отсосавши от цен убрался в свою чикатиловку добивать свой коробас до окончательной смерти