Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Утилизация шин - больная **** тема. Шиномонтажка за углом закрылась, с какой у меня был неписаный договор по старым шинам, теперь по $2.50 за колесо платить надо. Вчера 40 колёс отвезли, сто баксов отдал ******.

Утилизация шин - больная **** тема. Шиномонтажка за углом закрылась, с какой у меня был неписаный договор по старым шинам, теперь по $2.50 за колесо платить надо. Вчера 40 колёс отвезли, сто баксов отдал ******.

Забавная шляпа. Пост показан старый, а в цитировании уже исправленный.

Вкладення

• Screenshot from 2019-11-21 06-08-39.webp
    Screenshot from 2019-11-21 06-08-39.webp
    9.1 КБ · Перегляди: 125
  • Screenshot from 2019-11-21 06-09-02.webp
    Screenshot from 2019-11-21 06-09-02.webp
    25.7 КБ · Перегляди: 127
А можно ими зимой мастерскую отапливать? :ги:

Теоретически. Но парниковый эффект и резкие перепады температур убивают то шо выросло.. в этом вопросе я согласен с ****утой девочкой - поздно пить боржом. Мы все скоро умрем. Вопрос только как: сгорим, утонем или задохнемся

Шо? Знову потоп який правітьєльство приховає від нас?

Мне ***** на тебя, и всех людей ныне живущих(мы все это заслужили), меня беспокоит экология в глобальной перспективе. Я хочу чтобы мои потомки не материли лично меня за то, что может быть плохого через столетия.

Ти голосував за Зєлєнского, твої нащадки тобі ніколи цього не пробачать.
Ти вже приречений.

колись підіймали питання утилізації батарейок на найвищому рівні. Станом на минулий рік в Україні не було жодної фірми що б переробляла батарейки. Найближча в Польщі.

Тому куди ви викидаєте в сміттєвий контейнер, чи в контейнер в АТБ - все одно вони опиняться на одному сміттєвому полігоні.

колись підіймали питання утилізації батарейок на найвищому рівні.

так, минула влада за 5 років не спромоглась нічого для цього зробити, тільки крали та бідкувались на сусідів, а нова влада, на чолі з Президентом Зеленським перейнялася цим питанням та підгатувала законопроект, і тут зрозуміло, що минула влада думала тільки про себе, а нова Президента Зеленського, про майбутнє України!

колись підіймали питання утилізації батарейок на найвищому рівні. Станом на минулий рік в Україні не було жодної фірми що б переробляла батарейки. Найближча в Польщі.

Тому куди ви викидаєте в сміттєвий контейнер, чи в контейнер в АТБ - все одно вони опиняться на одному сміттєвому полігоні.
Гугл говорит что есть во Львове

Гугл говорит что есть во Львове

Давай подивимось.
Там саме переробка, а не приймання?
Можливо що з'явилось. Проте я ж кажу, рік тому офіційно звертались до фірм що надають послуги з приймання батарейок, відповіді у всіх були що вони лише приймають, не перероблюють і не транспортують переробникам.

Назад
Зверху Знизу