Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Винь *** з рота та повтори внятно що сказати хотів.

окрім свого дряблого ***?
тіпун тобі на пісюн
А в результаті на хую опинились
видно кому розєточник сраку підставляє :клас:
ТС щойно з пляшки встав :)
у вас все навколо гомосексуального ****у та тюрми
О! триколорною дупою
раком приймати чєченські пісюни.
пляшка від Совєтского шампанського у твоєму роздовбаному задньому проході
і в триколорну сраку
Іди на пляшку сідай.
Как там говорят : "когда #русский , не думает #*** ,он думает #****
Фууу, ти шо рускій?

В целом , это всё , что нужно знать про хруя !:браво:

Заметил , что "ранний" Хруй ... концентрировался на анальном ...
Профдеформация ?!? Ректальный датчик , и т.п. ...:незнаю:
А Бублер ужн оперирует "***ми" ... Его там из рабства освободили и дали "новый интересный проект" (тм) ?!?

******и некогда уютный форум.Ироды

да тут всегда были срачи, да куда изощрённее, а это так, два клона друг друга ****осят,такое...:нудно:

PS. обновился клавиатурой, поменял свой 12ти летний джениус на лохитек ж910 орион спектрум и антифриза налил в машину

простите что без миски, водки и огурцов
attachment.webp

Вкладення

• 20191110_185520.webp
    20191110_185520.webp
    174.1 КБ · Перегляди: 351
простите что без миски, водки и огурцов
attachment.webp

Ай нипизди. Все изза бедности и ущербности сша: мисок нигде не купить, ***** - элитное бухло, вместо огурцов какието кукумберы размером с боинг.. а пожарить шашель в парке ваще запрещено.. тьху!

Народ, а кто был в Тру прайс -сеть кабаков в Харькове? Как ваше мнение- стоящее дело или так себе?

Народ, а кто был в Тру прайс -сеть кабаков в Харькове? Как ваше мнение- стоящее дело или так себе?

Зважаючи що ти чекаєш.
Якщо халяви - ні.
Якщо смачно поїсти трохи дешевше ніж у конкурентів - так.

Ми туди за морською кухньою лише ходимо.

Юра, если там принимают таких сельских ****** как отписавшееся выше, то лучше туда не ходи.

Зважаючи що ти чекаєш.
Якщо халяви - ні.
Якщо смачно поїсти трохи дешевше ніж у конкурентів - так.

Ми туди за морською кухньою лише ходимо.

Это на Бакулина 4?

Меня часто огорчают мелочи. Например там цена за спиртное (крепкие напитки) указано за 40 мл, а я раасчитывал что как у всех, за 50.
Ну и ****ежь конечно присутствует по поводу "средних цен".

Мне надо щоб було смачно та затишно.
Толпу студентов или иную шумную компанию не хочется видеть рядом. Хочется живую музыку, возможность пригласить даму на танец, необычную гастрономию, ибо Батоно Буба конечо хорош с Агдамом, но уже приелось и хочется чего то новенького

Это на Бакулина 4?

Меня часто огорчают мелочи. Например там цена за спиртное (крепкие напитки) указано за 40 мл, а я раасчитывал что как у всех, за 50.
Ну и ****ежь конечно присутствует по поводу "средних цен".

Мне надо щоб було смачно та затишно.
Толпу студентов или иную шумную компанию не хочется видеть рядом. Хочется живую музыку, возможность пригласить даму на танец, необычную гастрономию, ибо Батоно Буба конечо хорош с Агдамом, но уже приелось и хочется чего то новенького

Ми ходили в той що на Клочках. На Бакуліна не були.
Живої музики там не має (сцена та обладнання є, але то було лише для "корпоративів"). Рівень шуму - середній. Студентів не помічали, діти бігають.
Це не кабак. Це ресторан.
Свіжий інтер'єр, чисто, симпатично. Непогане меню, є що спробувати.
Факапи трапляються як у всіх.

Коротше, звичайне непогане місце з не поганою кухньою. Ще раз повторюю, халяви там немає. Якщо порахувати всі витрати та поділити на кількість осіб - виходить трохи дешевше ніж у конкурентів, проте не настільки щоб на це робити акценти.

на али скидки сегодня, вдруг кто забыл.

на али скидки сегодня, вдруг кто забыл.

Важко назвати це знижками.
Спеціально позавчора ціни віш листа занотували. Порівняли. 11.11 дорожчі на 15-30% :confused:

Я вже років з три принципово не користуюсь цим розпродажем.

Те саме й на розетці.

Был там на бакулина, вроде не так уж и дорого морепродукты там. Как насчёт музыки и прочего хз. Я туда за едой приходил. И ******** не брал. Не все из морепродуктов понравилось, но то может потому что я не ценитель. В общем на ту цену вполне норм.

Ми ходили в той що на Клочках. На Бакуліна не були.
Живої музики там не має (сцена та обладнання є, але то було лише для "корпоративів"). Рівень шуму - середній. Студентів не помічали, діти бігають.
Це не кабак. Це ресторан.
Свіжий інтер'єр, чисто, симпатично. Непогане меню, є що спробувати.
Факапи трапляються як у всіх.

Коротше, звичайне непогане місце з не поганою кухньою. Ще раз повторюю, халяви там немає. Якщо порахувати всі витрати та поділити на кількість осіб - виходить трохи дешевше ніж у конкурентів, проте не настільки щоб на це робити акценти.

Был там на бакулина, вроде не так уж и дорого морепродукты там. Как насчёт музыки и прочего хз. Я туда за едой приходил. И ******** не брал. Не все из морепродуктов понравилось, но то может потому что я не ценитель. В общем на ту цену вполне норм.

Андрей, Ринат - благодарю вас за отзывы.

Назад
Зверху Знизу