Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Краще порадьте, чим топити камін
Хочу топити брикетами - бо дровами набридло ще минулої зими (колеш-пиляєш, потім сміття вигрібаєш. Чортішо, не вистачає ще валянок в кутку і ушанки на поличці. Хотів вже заложити той комин цеглою нафіг, але пошкодував :) ).
Так я подивився - там їх купа різновидів, в кожному гаражі їх клепають. Руф, потім ще якісь, у вигляді циліндрів Ф70-80мм, і ще такі, схожі на гарбузячі хвостики...
Хто шо знає?

Весь вопрос что производители брикетов используют в качестве связующего. Стекло у тебя есть или нет? Если есть- то возможно будет больше загрязняться продуктами горения. В Эпицентре торговали брикетами- их в основном брали на булерьяны, там хвалили, годная штука.

хруй, какую ты книгу прочел последней и когда это было.
такое впечатление что ты зомбак.
Руслан, коли в тебе була остання повнолітня партнерша і коли це було?
Таке враження що ти *******.

кстати вчера глянул "Человек на Луне"
мощный фильм, всем смотреть

Я вже його пару раз дивився. Дрйгий раз якраз на юбілей висадки :клас:

На "діскавері" був крутий цикл документалок на цей рахунок. Саме під юбілей.

какая радость смотреть как брикеты горят?

kak-topit-toplivnimi-briketami-1.webp

В мене немає каміна, проте гадаю що все одно симпатично.

какая радость смотреть как брикеты горят?

А пофиг, что там горит. Главное, что можно поффтыкать в огонь. Как кончатся дрова - куплю брикеты на пробу. Хотя хз когда они кончатся, т.к.:
год 1: камин каждый вечер зимой
год 2: камин раз в несколько дней
год 3+: раз в месяц

У меня дрова ещё с первого года остались и как-то не расходуются особо.

А пофиг, что там горит. Главное, что можно поффтыкать в огонь. Как кончатся дрова - куплю брикеты на пробу. Хотя хз когда они кончатся, т.к.:
год 1: камин каждый вечер зимой
год 2: камин раз в несколько дней
год 3+: раз в месяц

У меня дрова ещё с первого года остались и как-то не расходуются особо.

Все приедается. хотя по любому уюта добавляет. Вот ждем от Игоря отзывов, может хоть с камином будет все гуд.

это наверное как и с виниловым проигрывателем. Есть подешевле и для ценителей звука.

Згоден.
Собі я б хотів камін, і топив би принципово дровами. Щоб потріскували )))
Купити машину колотих дров не проблема. Головне облаштувати місце для зберігання.
А от баню буду будувати собі під електро котел.

Згоден.
Собі я б хотів камін, і топив би принципово дровами. Щоб потріскували )))
Купити машину колотих дров не проблема. Головне облаштувати місце для зберігання.
А от баню буду будувати собі під електро котел.

А чего так? Как раз банька на дровах должна быть. Тогда уже ставь сауну. Ибо вода и электричество как по мне - так себе соседство.....

Весь вопрос что производители брикетов используют в качестве связующего. Стекло у тебя есть или нет? Если есть- то возможно будет больше загрязняться продуктами горения. В Эпицентре торговали брикетами- их в основном брали на булерьяны, там хвалили, годная штука.

Так брикеты/пилеты и созданы для того чтоб в котлах гореть, но не как ни в каминах.

Все приедается. хотя по любому уюта добавляет. Вот ждем от Игоря отзывов, может хоть с камином будет все гуд.

У товарища биокамин, так через несколько лет его стало заебывать залить жижи и поджечь :D

А чего так? Как раз банька на дровах должна быть. Тогда уже ставь сауну. Ибо вода и электричество как по мне - так себе соседство.....

Зараз котли є такі що можна і баню і сауну.
Тому що не хочу топити. Хочу увімкнути автомат, виставити бажану температуру і відпочівати.

Баня на дровах це супер! МИнулого місяця ходив саме в таку. Нереально приеємно чути потріскування дров. Проте - коли топить банщик )

Стосовно елктрики та води. Одна з бань які ми відвідуємо, там можна замовити яку хочеш. Хочеш сауну, хочеш руську. Все автоматика робить. Над котлом встановлений гусак, який автоматично поливає каміння і підтримує пар. Електрокотел.

Кто-то из наших участвует?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу