Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я так понимаю хруюшке можно рандомные слова дать, он добавит свою типичную подпись типа "зробили це разом". :іржач: и будет радоваться, не вчитываясь в содержание.

уже сам с собой разговаривает, мда...

Я там тебе питав, мені цікава твоя думка.
Станом на сьогодні, ти вважаєш що вертикаль влади Зеленського краще керує Україною ніж Порошенка?

Так задум жеж був не вихвалити Зєлєнского, а обісрати Порошенка. Ну, такий задум був у Коломойського, принаймні.
Найважче нині шо? - правильно, змусити людину дерти **** на дрантя за когось. А всиратися проти когось, хай і без аргументів, а просто "всі вони *****аси" - тут особливого таланту не треба. І за Квартальського можна не топити, можна просто сказати шось на зразок "Он сломает систему. Но єто не точно." - і все, відмазка "я за нього не топив" готова.
Ці люди всиралися від люті до Порошенка, а за що їм вихваляти Зєлєнкого досі не знають, як не знали й тоді.

:браво:
Вы прозрели :D

ти справді не зрозумів сенс поста ?

Тезисно - бути проти когось і не мати уяви кого підтримувати - це значно гірше ніж бути за когось обома руками. Це не порівняно гірше.

Я там тебе питав, мені цікава твоя думка.
Станом на сьогодні, ти вважаєш що вертикаль влади Зеленського краще керує Україною ніж Порошенка?

Пока что считаю что *****, не лучше и не хуже, но тут много причин
очень много откровенных упоротых *****ов - вроде тебя.
но поживем увидим, надеюсь через год я буду понимать что не ошибся в "я не ***" президенте :D:D:D

ти справді не зрозумів сенс поста ?

Тезисно - бути проти когось і не мати уяви кого підтримувати - це значно гірше ніж бути за когось обома руками. Це не порівняно гірше.

Андрей, тебе в политику нужно вот честно!
Дерзай, скоро местные выборы

Пока что считаю что *****, не лучше и не хуже, но тут много причин
очень много откровенных упоротых *****ов - вроде тебя.

Я нагадаю тобі, я не працюю у владних структурах, тому я ніяк не впливаю на керівництво держави.

но поживем увидим, надеюсь через год я буду понимать что не ошибся в "я не ***" президенте :D:D:D
Тобто 01.11.2020 ти матимеш чітку відповідь і не попросиш ще часу на те щоб сформувати свій висновок стосовно влади Зеленського?

На твою думку, що відбудеться за цей рік що дасть тобі можливість не розчаруватись? Ти маєш якісь чіткі очікування які можеш озвучити?

Чому не оригінал?

Потому что понятия "оригинал" не существует? Это ж чьё-то масло в фирменной таре, не более.
Да и такового у ПСА не существует - они рекомендуют Тотал лить.

Я выбрал это масло за чистый результат в тесте "прожарки".

Я так понимаю хруюшке можно рандомные слова дать,
как будто кто то вчитывается в посты этого сельского олигофрена. у нормальных людей фильтр сразу срабатывает "if (пост == хруй) { нахруй << пост; };"

лучше обычная.
на этой только овощи и очень долго курица, мясо сушится больше чем готовится
Хз. Сотрудницы хвалят. Говорят получается как на пару, диетическое.
А мне в принципе надо чтобы было просто

Хз. Сотрудницы хвалят. Говорят получается как на пару, диетическое.
А мне в принципе надо чтобы было просто

пароварку купи ) там диетическое на 100% )

а так гриль электро контактный там тоже без масла можно. но это нихруя не диетическое ибо жареное будет.

Знайшов класну точку де можна смаколиків до пива із дикого кабана, страусятини та оленини придбати.

Як то кажуть, не сиром єдиним :їжа:

пароварку купи ) там диетическое на 100% )

а так гриль электро контактный там тоже без масла можно. но это нихруя не диетическое ибо жареное будет.

Электрическое мне так себе. Хочется чтобы поставить на огонь и полчаса-час давить диван.

Электрическое мне так себе. Хочется чтобы поставить на огонь и полчаса-час давить диван.
что мешает давить диван при электрической пароварке? тем более в отличии от "огня" там есть таймер которой именно через полчаса-час (как настроишь) сам отключит ее?

а для запекания есть такая штука как мультипечка ) ты главное определись что на выходе должно быть, вдруг перловки достаточно будет )

уже сам с собой разговаривает, мда...

здравствуй ****онюх

ну поехали :D

7a788458e363da68294.webp

а для запекания есть такая штука как мультипечка ) ты главное определись что на выходе должно быть, вдруг перловки достаточно будет )

Ну сотрудницы юзают, говорят "как на гриле" хз, может они гриля толком не видели:D

Назад
Зверху Знизу