Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І я навіть здогадуюсь,де ця краса .
забежал за одно отдал свой голос за будущего президента
зафоткал заодно красоту природы.

Съездил в консульство, проголосовал. Заодно к машине сходил, в 200 метрах стоит((( попробовал завести: еле-еле крутит и не долго, а на табло ошибка появилась - breaking system fault. Так что аккумулятор 100% менять, а там посмотрим что с ошибками...Яким боком акум?Форсункам піхва.Або насосу.
Зайшов додому о 3.30.Зараз піду,вкину зразу з десяток бюлетнів.
Заводять очі під лоб,та хер за щоку.Двигун-запускають.А підкурити неможливо?попробовал завести:
Схоже в Шарівці.Але не впевнений.А где у нас такая красота? Судя по корягам там место окуневое...
останній день епохи бідності (с)
завтра - кінець
Треба таксистів з проводами шукати, теж дизеля з об'ємом від 2.0. В жодного зі знайомих проводів немає. Купити сьогодні-завтра ніде. Все замкнене((Заводять очі під лоб,та хер за щоку.Двигун-запускають.А підкурити неможливо?
Схоже в Шарівці.Але не впевнений.
упороха совісті нема
корупцея свинарчуки імпічьмєнт

Треба таксистів з проводами шукати, теж дизеля з об'ємом від 2.0. В жодного зі знайомих проводів немає. Купити сьогодні-завтра ніде. Все замкнене((
шо ни слово то мимопо-моему это мемориал славы
Може.Щось дуже знайоме.Але де саме-не знаю.Ээээ... Там было что-то про Укртелеком?
Ты говоришь, что его вернули государству.
На сколько известно мне, в феврале апелляционный суд оставил без изменения решение суда принятое в ноябре.

ЗАПУСКА!для самостоятельного завода
сходил проголосовал конечно же за Зеленского
Спасибо, услышал. Пойду куплю в закрытых магазинах, ******шо ни слово то мимо
крутанет и 60ка нормальная ) и 40ка!
провода... купи два провод 2.5 квадрата 2 жилы метров 6 и соедини аккумы, завести второе авто и подождать минут 10 ))) твой аккум будет заряжен для самостоятельного завода (даже если высажен что провернуть не может)