Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Основним гаслом яким ЗЕ підкупив виборців "новиє ліца" та "нє запачкан в політікє".
Вся його "програма" побудована на тому що він приведе до влади "не таких які були раніше при владі". А виявляється що все це суцільна брехня.
Я хз как вообще в это можно поверить было. И честно говоря, я вообще в большом ахуе. Незадолго до выборов я уже думал "вот сейчас Порошенко на второй срок, а за кого голосовать придется еще через 5 лет?". Слухи о том, что Зеленский будет баллотироваться в президенты, я вообще принимал за шутку или пиар очередного сериала. А тут раз и нихуяшечки себе ситуация на самом деле.

Я смотрю у нас тут сбор мамкиных политтехнологов?:іржач:

цікаво, що вся критика мед.реформи з його вуст зводиться до того, шо "швидка" довго їде/не їде до бабусі з хворим онуком.
Це, мабуть, від глибинного аналізу тієї реформи :рл:

Почитай Комаровского по реформе = сразу станет понятна позиция Зеленского. Но ты же будешь "ко-ко-ко" = обсирать избирателей Зеленского. Тебе пох что штаб порошенко использует для агитации "обращение президента к народу", спамит по неизвестно как собранным базам телефонов. Бюджетников свозит за пороха.

та нахуя мені Комаровський - я про інтерв'ю Зєлінского кажу.
Чи твій молодийкандидат без Комаровського 2 слів не зв'яже? Нахуя ****іти про "швидкі" блєать?

Потому что не приезжают на вызов при температуре у ребенка.

кстати, у Комаровского есть охуенная тема о том, что +18 в доме это единственная правильная темпереатура для жизни :ги:

его и министром энергетики нужно по совместительству :D

я мабуть засмучу тебе, але там в кожнму окремому випадку приймається своє спеціальне рішення.
І - ще одне - існує думка, шо від дефолта все-таки постраждає більше держава, ніж Бєня, який бадьоро про це віщає.

не держава, а люди

Скоро "дебати":D
eating-popcorn-gif-16.gif

Порох повелся, и не выдерживает ритма баттла.
Сливает, как щщынок.

Назад
Зверху Знизу