Mr. Vision
M
да надоело всем твое унылое свинячье ******... вот и не заходят.
ну а ты да, пости картинки для имбицилов дальше, "поцреот" сельский...
А ти, пес, як завжди мені вірно служиш
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
да надоело всем твое унылое свинячье ******... вот и не заходят.
ну а ты да, пости картинки для имбицилов дальше, "поцреот" сельский...
Коротко и конкретно , без всякого популизма , а главное : по существу и на все вопросы!

ты от кого ожидаешь проявлений интеллекта и логики?ти б хоч мовчав би вже
от днища?! 
Знову пригадую Гріна
![]()

а ти з'їси шматок лайна майстра дна якщо такого не відбудеться?Так что когда ты перекрасишся и вступишь в команду ЗЕимбецылов
Так что когда ты перекрасишся и вступишь в команду ЗЕимбецылов тебя туда легко примут![]()
а ти з'їси шматок лайна майстра дна якщо такого не відбудеться?
Я правильно тебе зрозумів, що ти не впевнений в тезі про те що я перефарбуюсь?Слушай, жрать ****о это твой с альфадрочером удел!
Фура дорожче держави.Ага.Бо своя ж.
Вони вже невпевнені в перемозі свого кандідата!Я правильно тебе зрозумів, що ти не впевнений в тезі про те що я перефарбуюсь?
Чого б це автобуси на Киів гнати?
Вони вже невпевнені в перемозі свого кандідата!Чого б це автобуси на Киів гнати?
![]()

команду ЗЕимбецылов

Я правильно тебе зрозумів, що ти не впевнений в тезі про те що я перефарбуюсь?
А через пів року скаже що він ніколи ЗЕ і не підтримував![]()
Вони вже невпевнені в перемозі свого кандідата!Чого б це автобуси на Киів гнати?
![]()
Приятель за Зе.Каже,треба дати можливість молоді прявити себе.А,чого ж ти,питаю,старий ****** не береш водія молодого,а сам їздиш по Польшах та Голандіях?-Та як же,каже я фуру ,вартістю 30000 довірю неопитному юнцю?Фура дорожче держави.Ага.Бо своя ж.
![]()
41... До якого віку можна вважати себе молоддю?Приятель за Зе.Каже,треба дати можливість молоді прявити себе.А,чого ж ти,питаю,старий ****** не береш водія молодого,а сам їздиш по Польшах та Голандіях?-Та як же,каже я фуру ,вартістю 30000 довірю неопитному юнцю?Фура дорожче держави.Ага.Бо своя ж.
![]()

41... До якого віку можна вважати себе молоддю?![]()
Я сина в 43 змайстрував.(молодшого)Доки в твоєму лексиконі не починає спливати словосполучення "вот раньше било лучьше".До якого віку можна вважати себе молоддю?
Нууу, для чоловіків це легше виконати.Я сина в 43 змайстрував.(молодшого)