Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Так.
А ще про саме цю модель пишуть що кращого "держаку" на сухому та мокрому асфальті ніхто не відчував.
+ вона дуже стійка до шишок та Made in Japan

Это так. Я читал отзывы. И рисунок отличный должна в дождь держать идеально.

Я своей резиной жутко не доволен. Есть устойчивое мнение что мне ее наоборот поставили, но читаю про ассиметрию там написано неважно в какую сторону колеса крутятся , ест=ли соблюдено аутсайд/инсайд.

Так.
А ще про саме цю модель пишуть що кращого "держаку" на сухому та мокрому асфальті ніхто не відчував.
+ вона дуже стійка до шишок та Made in Japan

хто пишет, авторевью? :іржач::іржач:

причем это старье, читаем последнее предложение

fccdh2.webp

вот пирелли

ccfg5h.webp

бггг
тесты следующего поколения этой резины :D

последние места - хуже китайцев

5bfcfb.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

дякую :клас:

хто пишет, авторевью? :іржач::іржач:

причем это старье, читаем последнее предложение

fccdh2.webp

вот пирелли

ccfg5h.webp

бггг

5bfcfb.webp

ну как же "не причем".. как верховный главком он разработал и с блеском провернул ******* операцию прохода двух буксиров через креченский пролив в том году. хоть убейте не понимаю - на что эти "планировщики" расчитывали?

Там (в проливе ) с весны 2018 года шла возня : украинские пограничники арестовали рыболовов из Крыма(детективные истории в духе "побег из Шоушенка" котобранные паспорта , консулы , вывозящие моряков чуть ли не диппочтой:), пропавший капитан , конфисковали судно , за...лись хранить его на "штрафплощадке" - дорого :) и попытались продать с аукциона , не смогли...желающих на "дурно пахнущий актив" не нашлось ...

Имхо , цель была не проход кораблей , а очередной виток обострения/нагнетания напряженности в вялотекущем конфликте.
Европа взбодрилась , Трамп отменил встречу , новые санкции из Америки и Европы , и , конечно же очень глубокая обеспокоенность!!!

бггг

Це ти у Гріна навчився підміняти об'єкт обговорення?
До чого тут ця зовсім інша гума з зовсім іншим рисунком до обісрання мого замовлення?

"не могу поступиться принципами", ну ок, это их выбор.
у олигархов принципов быть не может. только деньги. это только село необразованное думает, что там какие-то принципы. конъюнктура. просто оказалось плохих консультантов в команду взял. а главное требование к руководителю - подбирать правильных людей. облажался - сам виноват. поэтому не жалко.

Голодні літають на заробітки :(

Ukraine Now
53 хв. ·
Аеропорт Бориспіль за три місяці збільшив пасажиропотік на 15% обслуживши 2,6 млн пасажирів

✅ За перший квартал 2019 - 2,6 млн пасажирів
✅ За березень - майже 1 млн пасажирів

Розкрадають армію

Петро Порошенко з Державний концерн "Укроборонпром".
1 год ·
Українські захисники визначатимуть на відстані десятків кілометрів точне місцезнаходження ворожих гармат, мінометів, реактивних систем залпового вогню, а також ракетних комплексів протиповітряної оборони та тактичних ракет. Це стало можливим завдяки контрбатарейному радару 1Л220УК, який успішно пройшов польові випробування.

Радар «бачить» снаряди, а потужна цифрова система «будує» траєкторії їх польотів. Це дозволить у рази підвищити ефективність ведення бойових дій та за мінімальний час знищувати ворожу артилерію.

Продовжуємо підвищувати міць Українського війська!

#НоваАрмія

Це ти у Гріна навчився підміняти об'єкт обговорення?
До чого тут ця зовсім інша гума з зовсім іншим рисунком до обісрання мого замовлення?

что такое The tyre has been replaced?

чем хаккапелита 5 отличается от хаккапелиты 1 ? рисунок кстати разный

что такое The tyre has been replaced?

чем хаккапелита 5 отличается от хаккапелиты 1 ? рисунок кстати разный

Та мені все одно, я іншу гуму замовив.
Це навіть для майстар дна тупо було б обсирати один об'єкт за рахунок зовсім іншого :іржач:

Та мені все одно, я іншу гуму замовив.
Це навіть для майстар дна тупо було б обсирати один об'єкт за рахунок зовсім іншого :іржач:

ясно
в принципе мог еще поискать модельного ряда 1967-го года, вряд ли на тойоте увидишь разницу :D

- саме це я і мав на увазі, коли казав шо Коломойський в 2014му проявив не патріотизм, а рятував свої привати. І якщо 2019го йому запропонують умовні пару-восєм акцій умовного газпрому (в обмін на якесь щось), він діятиме відповідно.

это тривиально :незнаю:

- саме це я і мав на увазі, коли казав шо Коломойський в 2014му проявив не патріотизм, а рятував свої привати. І якщо 2019го йому запропонують умовні пару-восєм акцій умовного газпрому (в обмін на якесь щось), він діятиме відповідно.

а порошенко не не спасал?! :іржач:

а порошенко не не спасал?! :іржач:

вы, голубичк, невнимательно читаете сельскую ****итику... он жеж ничего для себя - все народа для!

мажет утром бутерброд
сразу мысль - а как народ?
и икра не лезет в горло
и вискарь не льется в рот

:D

Вкрай цікава думка!

А чого ж так сцикотно декому?

Нікого не насторожує поведінка команди Зе?
Адже вони розгублені. Вони змушені імпровізувати. Таке враження, що в їхніх планах не було боротьби в другому турі.
Не вірили в свого кандидата?
Та ні. Схоже план був інший. Не в них - в роботодавців.
В другий тур мали вийти Ю та Зе. Такий собі повтор виборів 2010.
А там мав поклеїти з себе дурника і "програти" леді Ю.
Ну *******ти не сильні в стратегії. І ліниві. Один раз спрацювало то чом би і не повторити!
Аж тут розрив шаблону - Зе залишився сам на сам проти потужного гравця.
От тому істерика в кандидата. От тому розгубленість недокоманди. Вони ж не політична команда. Вони піарщики та гримери. І все.
Ось тому і розгубленість в групах підтримки на місцях. Адже вони мали "зацінювати сильні сторони" Жульки. А тут на ходу перевзувайся і шукай чим вирізнити Зе. Неготові! Абсолютно!
А Бєня як заглох?! "Тіха, ша. Уже нікто нікуда нє ідьот!"
Недооцінюєте, панство, Ґроссмейстра. Він покериста Пу нагнув. А тут здатися перед сявкою підшконочною?!
А нам зараз такий ой як потрібен. Адже попереду ще роботи і боротьби непочатий край.

Назад
Зверху Знизу