Mr. Vision
M
Тойо говорят мягкая и быстро стирается,не?
Так.
А ще про саме цю модель пишуть що кращого "держаку" на сухому та мокрому асфальті ніхто не відчував.
+ вона дуже стійка до шишок та Made in Japan
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тойо говорят мягкая и быстро стирается,не?
Так.
А ще про саме цю модель пишуть що кращого "держаку" на сухому та мокрому асфальті ніхто не відчував.
саботировать выборы
Так.
Обсирай те!
хто пишет, авторевью?
причем это старье, читаем последнее предложение
![]()
вот пирелли
![]()
бггг
тесты следующего поколения этой резины
последние места - хуже китайцев
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ну как же "не причем".. как верховный главком он разработал и с блескомпровернул******* операцию прохода двух буксиров через креченский пролив в том году. хоть убейте не понимаю - на что эти "планировщики" расчитывали?
бггг
тесты следующего поколения этой резины
последние места - хуже китайцев
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
у олигархов принципов быть не может. только деньги. это только село необразованное думает, что там какие-то принципы. конъюнктура. просто оказалось плохих консультантов в команду взял. а главное требование к руководителю - подбирать правильных людей. облажался - сам виноват. поэтому не жалко."не могу поступиться принципами", ну ок, это их выбор.
Це ти у Гріна навчився підміняти об'єкт обговорення?
До чого тут ця зовсім інша гума з зовсім іншим рисунком до обісрання мого замовлення?
что такое The tyre has been replaced?
чем хаккапелита 5 отличается от хаккапелиты 1 ? рисунок кстати разный
Та мені все одно, я іншу гуму замовив.
Це навіть для майстар дна тупо було б обсирати один об'єкт за рахунок зовсім іншого![]()
- саме це я і мав на увазі, коли казав шо Коломойський в 2014му проявив не патріотизм, а рятував свої привати. І якщо 2019го йому запропонують умовні пару-восєм акцій умовного газпрому (в обмін на якесь щось), він діятиме відповідно.
- саме це я і мав на увазі, коли казав шо Коломойський в 2014му проявив не патріотизм, а рятував свої привати. І якщо 2019го йому запропонують умовні пару-восєм акцій умовного газпрому (в обмін на якесь щось), він діятиме відповідно.
а порошенко не не спасал?!![]()
ясно
в принципе мог еще поискать модельного ряда 1967-го года, вряд ли на тойоте увидишь разницу![]()
от и мне не понятно, чего же вам, хоботам, так сцыкотно то....А чого ж так сцикотно декому?