Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
бгг
ну вот, на осмос развели
зачем тебе осмос, когда единственное плохое - железо - ты с воды уберешь?
зачем тебе мертвая вода на кухне, когда после убирания железа у тебя она будет соответствовать по ТУ питьевой бутилированной? )
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Заодно потом можно всех ****осить что не за того проголосовали
ну вот тут не надо... больше оно не стало. а вот что не стало меньше - вот это да, проблема.
А тут,виявляється було весело.Кум за Гриценка.Сказав,якщо в другий тур вийде Порох та Зеленський-піду за Пороха.Прийшлося пляшку виставити.Кум таки!
![]()
Звичайний патрульний.Рядовий.Зарплата 12000 грн.На всьому державному.Одежа,проїзд у транспорті,соцпакет..Мало?Может долго собирали, хз
Звичайний патрульний.Рядовий.Зарплата 12000 грн.На всьому державному.Одежа,проїзд у транспорті,соцпакет..Мало?
Мене ніхто не розводив ні на що.
Ультрафіолет на осмос взагалі як додаткове рішення було запропоноване. Щоб "всьо под ключ". Тому я поки що міркую чи ставити одразу все, чи поступово тестуючи що отримав.
Ультрафіолет може буде й не потрібен ($300). Як і осмос ($200).
Треба куштувати![]()
Хрена там.Ай-Петрі.
![]()
Звісно не Кримський.одесский ?
мені сказали що він запахи має прибирати.хотя он вроде как призван улучшать вкус воды после умягчителя
бе.Звісно не Кримський.![]()
Ага..Може ти візьмеш рослину?Я її на ринку ледве знайшов,а тут ніхто брати не хоче.Зубожіння.***..![]()
мені сказали що він запахи має прибирати.
Якщо в тебе їх немає, то і користі ти не помітиш![]()