Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
бгг
ну вот, на осмос развели
зачем тебе осмос, когда единственное плохое - железо - ты с воды уберешь?
зачем тебе мертвая вода на кухне, когда после убирания железа у тебя она будет соответствовать по ТУ питьевой бутилированной? )

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Заодно потом можно всех хуесосить что не за того проголосовали
ну вот тут не надо... больше оно не стало. а вот что не стало меньше - вот это да, проблема.

А тут,виявляється було весело.Кум за Гриценка.Сказав,якщо в другий тур вийде Порох та Зеленський-піду за Пороха.Прийшлося пляшку виставити.Кум таки!
![]()

Звичайний патрульний.Рядовий.Зарплата 12000 грн.На всьому державному.Одежа,проїзд у транспорті,соцпакет..Мало?Может долго собирали, хз
Звичайний патрульний.Рядовий.Зарплата 12000 грн.На всьому державному.Одежа,проїзд у транспорті,соцпакет..Мало?

Мене ніхто не розводив ні на що.
Ультрафіолет на осмос взагалі як додаткове рішення було запропоноване. Щоб "всьо под ключ". Тому я поки що міркую чи ставити одразу все, чи поступово тестуючи що отримав.
Ультрафіолет може буде й не потрібен ($300). Як і осмос ($200).
Треба куштувати![]()
микронник правда ставлю с антибактериальной пропиткой - конечно итальянский.
Хрена там.Ай-Петрі.
![]()
Звісно не Кримський.одесский ?
Ага..Може ти візьмеш рослину?Я її на ринку ледве знайшов,а тут ніхто брати не хоче.Зубожіння.бля..
мені сказали що він запахи має прибирати.хотя он вроде как призван улучшать вкус воды после умягчителя

бе.Звісно не Кримський.![]()
Ага..Може ти візьмеш рослину?Я її на ринку ледве знайшов,а тут ніхто брати не хоче.Зубожіння.бля..![]()
спасибомені сказали що він запахи має прибирати.
Якщо в тебе їх немає, то і користі ти не помітиш![]()