Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Превращаясь в махровых старпёровконсерваторов ...
Це я вже такий.І опит підказує,що любі зміни не приводять ні до чого гарного.Я,нарешті втомився від змін.Мені,*** хочеться спокіно пожити.Бо я реально задовбався від "перстройок",боротьби з алкашами,шмонами в траспорті в робочій час.Від дерибану,від приходів то тебе в контору різної шлоєбені.Від нагинання поліції щось і когось відвезти.Комусь на щось дати.Ти думаєшь,що прийде добрий,активний молодий хлопчисько і всїх покара?Ні.Буде черговий дерибан.Летітимуть голови.Саджатимуть можливо.А нам скажуть-потерпите,скоро будет лудше.А мені наостопизділо чекати.Бо вже скоро пора і підсумки життя підбивати,та місце підшукувати.Так зрозуміло?

Мені Україна нагадує автівку,яка засіла в багнюці по самісінькі Лонжерони.Ющ трохи піддемократив,хмизу під колеса підложив.Та й всрався.Яник загнав,як великий завгар ще глибше-вже й порогів не було видно.Майдан якось розколихав,та хоч в розкачку з Порохом пішла.От-от виїде!А,херушки.Зараз прийде молодий,амбіційний.І засадить країну так,що тоді навіть трактором не витягнешь.

Це тільки в чЛеніна кожна кухарка могла керувати державою.*****.

Жду выборов больше чем каникул.
Утомило уже перебирание кандидатами.
Вчера второклассницы агитировали за Зе, бо Порох им жить не дает.
С утра малой с деловым видом вещает, что победит Люся :ги: она набрала наибольшее количество голосов
ток шо на ютубе сказали.

b1fajf.webp

Панове, хто що може сказати про цих виробників колодок:

- LPR 05P1792
- TEXTAR 2385501
- BLUE PRINT ADT342164
- ABE C12125ABE
- NIBK PN1480
- BOSCH 0986AB2388
- MK KASHIYAMA D2223
- TOKICO RN624

Зараз стоять AKEBONO AN670K - влаштовують всім, окрім скрипу. Періодично скриплять. Проте прогнозованість, знос, та вцілому якість гальма - дуже подобаються.

jcga1f.webp

Також планую міняти гальмівні диски, що порадите:

- ABE C32131ABE
- NK 204590
- RAYBESTOS 980077R
- CONCORD BR20159
- G-BRAKE GR20064
- NIPPARTS J3302132
- NAKAYAMA Q4158

ты вот подумай лучше над тем, почему у такого *****а такой рейтинг. может не все так радужно тут, как тебе там кажется? люди на столько не доверяют этим зажравшимся свиньям у корыта, что готовы голосовать за клоуна, лишь только потому, что он не запятнан властью.

прислали сертификат пхп девелопера
через два с половиной месяца после того как сдал диплом

почему
теперь я не только плохой сеошник и плохой проджект менеджер, но еще и плохой программист
По старой традиции некоторые кто предъявлял сертификат от шага, с ним не о чем было разговаривать, их отсеивали :)

Назад
Зверху Знизу