Статус: Офлайн
Повідом.: 9317
Повідом.: 9317
Стояв, саме так по закону має бути.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Стояв, саме так по закону має бути.
А если он ****ется и скажет чтобы все ****ись в ****, то что ты скажешь? Или может кому не нравятся его мотивы то что?
вопросов больше не имею
За Коломойского скоріше тоді.
Ко-ко-ко Коломойский, ко-ко-ко Клоун, ко-ко-ко домохозяйка не может управлять государством, ко-ко-ко Поддеревянський против, ко-ко-ко что там еще?
А "єслі" до того часу як він скаже єбатись в **** ти будеш полюбляти цим займатись, ти все ще будеш проти нього?
ты ****** штоли?
у меня там свободная планировка
стен шас нет ни одной
ша сделаю как надо из гипса, а потом если заебет то с легкостью стену можно будет и передвинуть
удобно же,
в белых кирпидонах такого же нету![]()
А якщо переважна більшість питань що лежать в площині його зони відповідальності будуть відповідати твоїм очікуванням то буде хорошим Президентом?Даже если по какому-то вопросу с ним мне будет по пути это не значит что он хороший президент.
Стены из гипсокартона? Ты чпокаться как собираешься на втором этаже в соседних спальнях с детьми?
Ти можеш відповісти на просте питання?
Зєлєнскій самостійний політик і його політична кар'єра ніяк не пов'язана з Коломойскім?
А якщо переважна більшість питань що лежать в площині його зони відповідальності будуть відповідати твоїм очікуванням то буде хорошим Президентом?
Цой жив !![]()
так вот где пропал свидетель этой трагедии.
аааааааааа, так Диану тоже не убили. И как я понимаю ты тоже там был.
жгите еще![]()
Я ні за що не повірю що ти кажеш свої думки.Нет, время покажет. Были ситуации, когда политики уходили из крыла своего покровителя по достижению результата.
Тобто якщо Україна буде розбудовуватись і ти будеш цілком задоволений цією розбудовою, проте Президент буде геєм і вживати надєвать замість одєвать то ти будеш проти нього?Нет, если будет проявляться его гнилая сущность.
ты ****** штоли?
у меня там свободная планировка
стен шас нет ни одной
ша сделаю как надо из гипса, а потом если заебет то с легкостью стену можно будет и передвинуть
удобно же,
в белых кирпидонах такого же нету![]()
Стены из гипсокартона? Ты чпокаться как собираешься на втором этаже в спальне рядом со спальной детей?
Може хоч з газобетону?Чи як його там...піноблок,тощо.ша сделаю как надо из гипса, а потом если заебет то с легкостью стену можно будет и передвинуть
Може хоч з газобетону?Чи як його там...піноблок,тощо.
Я ні за що не повірю що ти кажеш свої думки.
Тобто якщо Україна буде розбудовуватись і ти будеш цілком задоволений цією розбудовою, проте Президент буде геєм і вживати надєвать замість одєвать то ти будеш проти нього?