Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
ты б лучше похапе ото выучил бы:)

несмотря на низкий порог вхождения, изучение похапэ для свинопасов практически не реальная задача. гораздо же проще "скрипты крутятся - бабло мутится". а когда выкинут за борт - так на стройку пойдет подсобником. ибо опыт - есть. вон, к примеру, к тебе :D

отакої
8fdabc.webp

о, верю в эпицентр
эти бракоделы сумеют понизить стандарты качества украинского керамогранита

если это будет такое же ****о как и продукция ТМ Осмолода (тоже Эпицентр), то я сочувствую шановным покупцям

я гадаю покупці самі обирають що купувати.
Якісне чи дешеве. Ніхто не змушує.

Буває якісне та дешеве, а буває-навпаки.
Як вважаєш, ТМ Cersanit має бути якісною?
Я теж вважав що так, але виявилося що лайно гірше ніж Біларусь та деякі українські виробники.

кстати о газо.. ****обетоне

сосед же стены беседки с ****обетона возвел перед зимой, и оно благополучно стоит себе под открытым небом.
короче цвет у газобетона уже темно-фиолетовый
завтра зафоткаю

Буває якісне та дешеве, а буває-навпаки.
Як вважаєш, ТМ Cersanit має бути якісною?
Я теж вважав що так, але виявилося що лайно гірше ніж Біларусь та деякі українські виробники.

Мій месседж був в іншому.
Я кажу про те що покупці самі обирають що купувати. І якщо епіцентр буде клепати лайно, то його ніхто не буде змушувати купувати.
Хіба що ціною візьмуть. Люди люблять дешеве будь що купувати. Тому і тут важко буде звинуватити виробника.

Зараз валом всього. Продається скрізь. Обирай що подобається і все.

кстати о газо.. ****обетоне

сосед же стены беседки с ****обетона возвел перед зимой, и оно благополучно стоит себе под открытым небом.
короче цвет у газобетона уже темно-фиолетовый
завтра зафоткаю

весной высохнет и станет светлым. В Риге дом с газобетона неоштукатуренного стоит с 20х годов прошлого года. Ну потемнел слегка:D

весной высохнет и станет светлым. В Риге дом с газобетона неоштукатуренного стоит с 20х годов прошлого года. Ну потемнел слегка:D

почему-то и дороги немецкие стоят себе. и брусчатка уложенная австрияками

а наше гавно расползается каждую весну

Назад
Зверху Знизу