Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Меня в предложении на майские подкупает вылет ночью из Харькова и из Анталии. Получается все дни там. Неприятно прилететь в 8 вечера и улетать в 7 утра

Мені було цікаво в Борисоплі зустріти два автобуси Харків'ян яким виліт за два дні перенесли з Харкова в Київ :)
Це,не на початку літа було?:збентежений:

Кому як..:збентежений: Я аж тричі їздив у Бориспіль.:D І нічого.Пасажир,що сидів неподалік від мене дзвонив друзям-Та,каже,їду в Бориспіль.Добре,хоч автобус з кондіціонером та холодними напоями.:збентежений:

Кому як..:збентежений: Я аж тричі їздив у Бориспіль.:D І нічого.Пасажир,що сидів неподалік від мене дзвонив друзям-Та,каже,їду в Бориспіль.Добре,хоч автобус з кондіціонером та холодними напоями.:збентежений:

Не зрозуміла:girl:
тричі в знайомих виліт переносили з Харкова, то підвозив їх до Борисполя, а сподобалося, бо непогано заплатили?

Я туеву хучу раз вылетал из Борисполя, все норм, никаких проблем. Разве что последний раз билеты были только на утренний Интерсити, пришлось оставить вещи в камере хранения и весь день в Киеве тусить.

У тебя автобус зачотный. Будет если на праздники выходные поездка- дай знать.
Хоть красная икра и дороже, кабачковой тоже рады.

Читайте правила предоставления услуг :контракт:
Чартер может не только время в пределах суток сменить, но и аэропорт...
І все компенсували людям.Затримку,незручності.Приємно здивований.:незнаю: Посміявся,коли назад,до Харкова віз одразу декількох знайомих.:D

І все компенсували людям.Затримку,незручності.Приємно здивований. Посміявся,коли назад,до Харкова віз одразу декількох знайомих.
После моего полета в Турцию через Одессу я уже ничему не удивляюсь :D
И да, это тоже был Join Up :D

Саня, я серьезно насчёт автобус. День Конституции или день Независимости.
Маякни, не забудьте
Вже маячу.В кінці червня,що там..День Конституції.Три дні.Ціни чекаю на цій неділі.:незнаю:

После моего полета в Турцию через Одессу я уже ничему не удивляюсь :D
И да, это тоже был Join Up :D
Я ні в якому разі не виправдовую його,але випадки цього року трапляються не часто.Там,авіакомпанія підвела дуже.:(

Незовсім. Яке ви маєте відношення до туризму?
Одна моя юна колега зі скромним бюджетом має намір влітку відвідати Європу. Попередній перегляд пропозицій нічого не дав(((. На літо турів не знайшли, чи буде якась суттєва економія, коли подорожувати вдвох/трьох? Як не пролетіти з РБ?
бо брати її у відпустку з собою в іменіє мені не хочеться, септик вона рити не вміє.

Назад
Зверху Знизу