Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це,не на початку літа було?Мені було цікаво в Борисоплі зустріти два автобуси Харків'ян яким виліт за два дні перенесли з Харкова в Київ![]()

Кому як..
Я аж тричі їздив у Бориспіль.
І нічого.Пасажир,що сидів неподалік від мене дзвонив друзям-Та,каже,їду в Бориспіль.Добре,хоч автобус з кондіціонером та холодними напоями.
Ні, зупиняється спеціальний потяг від ЗД вокзалу до Борисполя, або бус на кожірожі за 80 грн з чоловіка і 15-20 хвилин подорожі.
Це,не на початку літа було?
Кому як..Я аж тричі їздив у Бориспіль.
І нічого.Пасажир,що сидів неподалік від мене дзвонив друзям-Та,каже,їду в Бориспіль.Добре,хоч автобус з кондіціонером та холодними напоями.
![]()

Це,не на початку літа було?
Кому як..Я аж тричі їздив у Бориспіль.
![]()
Так собі заплатили.Але ж при роботі був.сподобалося, бо непогано заплатили?
тричі в знайомих виліт переносили з Харкова,
Айн жопДжойн Ап,тричі вильоти переносив,не знайомих,просто туристів.Зрозуміла?

Зачотный оператор.![]()

І все компенсували людям.Затримку,незручності.Приємно здивований.Читайте правила предоставления услуг
Чартер может не только время в пределах суток сменить, но и аэропорт...
Посміявся,коли назад,до Харкова віз одразу декількох знайомих.
Айн жопДжойн Ап,тричі вильоти переносив,не знайомих,просто туристів.Зрозуміла?

После моего полета в Турцию через Одессу я уже ничему не удивляюсьІ все компенсували людям.Затримку,незручності.Приємно здивований. Посміявся,коли назад,до Харкова віз одразу декількох знайомих.

Вже маячу.В кінці червня,що там..День Конституції.Три дні.Ціни чекаю на цій неділі.Саня, я серьезно насчёт автобус. День Конституции или день Независимости.
Маякни, не забудьте

Я ні в якому разі не виправдовую його,але випадки цього року трапляються не часто.Там,авіакомпанія підвела дуже.После моего полета в Турцию через Одессу я уже ничему не удивляюсь![]()
И да, это тоже был Join Up![]()

Зрозуміла?
Вже маячу.В кінці червня,що там..День Конституції.Три дні.Ціни чекаю на цій неділі.![]()
Пам"ятаю..4 человека.