Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ну я посмотрел на картинку, параметр запроса с *****ом это не с его сайта, более того сам залез на сайт и посмотрел. На его сайте добавляется числовое значение, которое на результаты ответа никак не влияет. Подозреваю, что сделано для какого-то кеширования или еще чего.

вангую незабаром крики про підставу та підступність брудної кампанії порохоботів
ти як здрасті. Уже! :)

Команда Зеленського
23 ч. ·
Слуга народу збирає команду. Але не всім це подобається. Схоже, комусь мало було покласти економіку всієї країни, вирішили покласти і наш сайт для реєстрації.
На сайт
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
здійснена потужна хакерська DOS-атака. Протягом півгодини на сайт прийшло близько 2,5 мільйонів запитів.

Найближчим часом сайт запрацює. І незабаром почне роботу гаряча лінія Слуги народу.

Аероекспрес понравился: удобно, быстро (40 минут), и недорого (80 грн). Приезжает сразу к терминалу D. В самом аэропорту наконец-то поставили автомат с кофе, где можно заплатить карточкой через пэйпас.

Так Коломойскій алігарх і він проти Порошенка.

Порошенко забрав у алігарха банк та врятував його націоналізувавши.
То я заплутався, Порошенко за олигархів чи проти?

хруй, ты *******!
и обьяснять что то *******ам бессмысленно.
расскажи лучше сколько у нас село за время правления попа - чиновников, судей и прочих
сколько человек свалило с украины в поисках лучшей доли
и я *** это продолжать могу очень долго, но ты зашкваренный ******* все равно это не поймешь

Та там весело, вон люди покопались :D

jc7fah.webp

ты как я понимаю НГ с хруем вместе отмечал

расскажи лучше сколько у нас село за время правления попа чиновников, судей и прочих
Ну да, а Зеленский у нас честный чувак :клас: Не офшоров, не *****ов. да ? :D

:іржач:
ты как я понимаю НГ с хруем вместе отмечал
Ну так и скажи, я на картинке ***** не понял :D

Я не знаю кто там чего утратив, но когда узнал что гривна /рубль один к двум то прозрел.
Помню курс 26 гривен за 100 рублей то есть почти один к четырем

Это было наверно когда у нас курс доллара был 14,5 и курс рубля в мире 56. А сейчас у нас 28 а мир рубля 68,5

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    42.1 КБ · Перегляди: 108
Дивно як прихильники Зєлєнского не помічають руку Коломойского що Вовою керує.
Типу Вова прийде і буде сам порядок наводити :підстолом: він новий, не політик і не алігарх :D

сколько человек свалило с украины в поисках лучшей доли
Україна пишеться з великої літери.По друге-те,що звалили-не показник.звалили ті,хто нічого не хоче робити для країни.Простіше просто-звалити.Як вважаєшь,утримувати армію дорого?А вона таки в нас вже є.Чи не так?

Перелік зради від кондитера :клас:

Петро Порошенко
31 декабря 2018 г. в 12:00 ·
Добігає кінця рік 2018. Цей рік був роком значних випробувань. Але водночас, і роком здобутків та перемог.

Дякую кожному українцю за те, що спільними зусиллями ми змінюємо нашу державу, утверджуємо нашу незалежність, захищаємо наш європейський вибір, гідно відповідаємо на економічні та політичні виклики. Впевнений, разом ми переможемо.

Зубожіння триває :клас:

У 2018 році Україна залучила потужні інвестиції в економіку: в сферу відновлюваної енергетики – від норвезьких інвесторів, в аграрний сектор – від компанії із Саудівської Аравії, в сферу роздрібної торгівлі від шведських брендів H&M та IKEA. В Україну прийшла авіакомпанія Ryanair та повернувся лоукостер Wizz Air. 20 локомотивів General Electric вже прибули в Україну.

Прихід гравців світового масштабу в Україну – це результат імплементації наших реформ та яскраве свідчення довіри до нашої крани з боку світових інвесторів.

Invest in Ukraine!

Назад
Зверху Знизу