Mr. Vision
M
іноді краще жувати ...ща хруй что нить прохрюкает в ответ, ждите
вступай в команду Зе!
нас уже 100000*exp($time/86400)!
Чесний кандидат що починає свою кар'єру з повної брехні

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
іноді краще жувати ...ща хруй что нить прохрюкает в ответ, ждите
вступай в команду Зе!
нас уже 100000*exp($time/86400)!

Я заплутався, Порошенко за олигархів чи проти?

ти як здрасті. Уже!вангую незабаром крики про підставу та підступність брудної кампанії порохоботів

Команда Зеленського
23 ч. ·
Слуга народу збирає команду. Але не всім це подобається. Схоже, комусь мало було покласти економіку всієї країни, вирішили покласти і наш сайт для реєстрації.
На сайтздійснена потужна хакерська DOS-атака. Протягом півгодини на сайт прийшло близько 2,5 мільйонів запитів.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Найближчим часом сайт запрацює. І незабаром почне роботу гаряча лінія Слуги народу.
то ты наверное боярышника *****
![]()
Так Коломойскій алігарх і він проти Порошенка.
Порошенко забрав у алігарха банк та врятував його націоналізувавши.
То я заплутався, Порошенко за олигархів чи проти?
Та там весело, вон люди покопались![]()
![]()
Ну да, а Зеленский у нас честный чувакрасскажи лучше сколько у нас село за время правления попа чиновников, судей и прочих

Ну так и скажи, я на картинке ***** не понялты как я понимаю НГ с хруем вместе отмечал

хруй, ты *******!

комусь мало було покласти , вирішили покласти і на наш сайт

Нас,не так вже й мало!обьяснять что то *******ам бессмысленно.

так Зєлєнскій не буде саджати, він буде вибачатисьрасскажи лучше сколько у нас село за время правления попа чиновников, судей и прочих

Ага.Бені **** ні разу?Ну да, а Зеленский у нас честный чувак Не офшоров, не *****ов. да ?
Не не.. ты чтоАга.Бені **** ні разу?

Ти вже тоді,до всіх звертайся-на Ви.но ты зашкваренный ******* все равно это не поймешь
Я не знаю кто там чего утратив, но когда узнал что гривна /рубль один к двум то прозрел.
Помню курс 26 гривен за 100 рублей то есть почти один к четырем
він новий, не політик і не алігарх 
Україна пишеться з великої літери.По друге-те,що звалили-не показник.звалили ті,хто нічого не хоче робити для країни.Простіше просто-звалити.Як вважаєшь,утримувати армію дорого?А вона таки в нас вже є.Чи не так?сколько человек свалило с украины в поисках лучшей доли