Mr. Vision
M
Сомневаюсь что он будет хуже чем олигарх.
Клоун?
А тепер подумай, як клоуну буде США передавати зброю?
Як клоун буде в ООН виступати?
Він вже перед кадиркою пробачення просив...майбутній президент України ***ть

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сомневаюсь что он будет хуже чем олигарх.

даА что это? А 2?
Собака гавкає - караван йде
Що в фейсбуці відбувається - залежить від того на кого ти підписаний, це тобі на подумати
Скажи мені на кого ти підписаний і я скажу хто ти![]()
Так от то погляди тих людей. Не більше ніж.Просто куча людей которых добавил.
Клоун?
А тепер подумай, як клоуну буде США передавати зброю?
Як клоун буде в ООН виступати?
Він вже перед кадиркою пробачення просив...майбутній президент України ***ть![]()
Так от то погляди тих людей. Не більше ніж.
Я свою позицию высказал. Не хочу лучше- хочу стабильно.

"Порошенко нічого не зробив, а ви за нього знову голосувати хочете"?!
Таке мені в комментах викотили, і я накидав на коліні відповідь.
У 2014 Україна на межі неминучого банкрутства. Про те, що дефолту не уникнути, говорили абсолютно усі.
2018 - дефолту не припустимо, економіку підняли і добилися стабільного зростання
У 2014 і десятиліття до цього Україна безнадійно сидить на газовій голці. Газпром щозими влаштовує Україні відключення газу і викручує руки. Україна платить скажені гроші за російський газ.
2018 - Україна вже який рік взагалі не закуповує російський газ. Газпром програє мільярдні позови на користь України, по цих позовах заарештовують іноземні активи Газпрому.
2014 - війська окупантів, що вторглися, фактично на голову розбивають усі сили ЗСУ, дорога на Київ, Одесу, Львів відкрита. Армії в Україні фактично немає, солдатів одягають, годують, озброюють на пожертвування від громадян.
2018 - просування агресора зупинене тоді ж в 2014 воістину дивом, а точніше дипломатичними талантами команди Порошенка, що зумів збити потужну міжнародну антипутінську коаліцію і дати ****стам по зубах.
До нинішнього моменту Україна має потужну озброєну оснащену армію, яка здатна бити ворога.
У 2014 Україна - бідний безправний сателіт Росії.
У 2018 Україні відкритий безвиз в десятки країн ЄС і світу, економіка щосили переорієнтовувалася на західний ринок.
2014 рік - Україна повністю під п'ятою РПЦ МП - мракобісного антилюдського агресивного диверсійно-ідеологічного підрозділу Луб'янки.
2018 рік - церква Московського патріархату в Україні юридично ліквідована. Її більше просто не існує
В 2014 році економіка України завязана на Росію, як тільки Росії щось не подобається в діях України - починаються "молочні", "трубні", м'ясні війни.
І так далі і так далі...
2018 - підрисано ассоціацію з Европейським союзом, наша економіка переорієнтовується на більш багатший, надійнмй, прогнозований европейській ринок.
Окрім цього, Порошенко проявив себе надійним і переконаним гарантом прав і свобод громадян, переконаним прибічником і провідником цінностей європейської цивілізації.
Ухвалені антидискримінаційні закони, захищена свобода слова, свобода зборів.
Рейтинги - від маси економічних до гуманітарних, правозахисних і проч - різкий ривок вгору по усіх напрямах.
Україна відбулася як нація. За ініціативою Президента ухвалений важливий закон про освіту, ставлячий хрест на багатовіковій насильницькій русифікації України.
І усе це і багато що інше - за якісь 4 роки, отримавши країну в розгромних стартових умовах, і ведучи усі ці роки дорогу і смертельно небезпечну для країни війну з ворогом, що перевершує Україну за усіма параметрами.
"Порошенко нічого не зробив" - так може сказати або наскрізь брехливий ворог, або людина, що страждає природженим недоумством." "Іван Сімочкин"
Можливо і так.Больше на роль клоуна ты похож, а не он.

какой отель? как водичка?
зы: хорошо отдохнуть)

Пане Андрию, я ж сказал что буду за Порошенко. Меня можно больше не агитировать.
Если будут выдавать батончики- возьми и на мою долю![]()

А вот Зеленский плавает во многих вопросах. Вообщем немного расстроил он меня.
ты же идеальный его избиратель: клоун - клоуна, так сказатьудивительно!ты же идеальный его избиратель: клоун - клоуна, так сказать
Хруй, твой любимый тип людей, которые тебя еще слушают это Юра. Вот на нем и тренируйся.
У 2014 Україна на межі неминучого банкрутства. Про те, що дефолту не уникнути, говорили абсолютно усі.
Обновился китайфоном
А ти клоунів лише слухаєш?
Какое у тебя единодушие с хруем. Наверно стоит задуматься, к добру ли это?