Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Собака гавкає - караван йде :клас:
Що в фейсбуці відбувається - залежить від того на кого ти підписаний, це тобі на подумати :)

Скажи мені на кого ти підписаний і я скажу хто ти :D

Да ни на кого я не подписан. Просто куча людей которых добавил. Тебе имя Павел Зайченко о многом говорит? Или Юрий Ушаков?

А я ***, трусы в горох.
Ибо если бы по другому то наверное и жил бы иначе.
Как ни досадно, но если не достиг конкретных результатов в жизни, то ***, и не ****. Какие бы умные речи ни говорил и какими бы цитатами не прикрывался.

Клоун?

А тепер подумай, як клоуну буде США передавати зброю?
Як клоун буде в ООН виступати?

Він вже перед кадиркою пробачення просив...майбутній президент України ***ть :(

Больше на роль клоуна ты похож, а не он.

Ну и в очередной раз хочу напомнить тебе, что ты слабо понимаешь ситуацию, мозгов видимо не хватает. Даже на одном этом видео ты не понял за что именно он просил прощение.

Так от то погляди тих людей. Не більше ніж.

Я свою позицию высказал. Не хочу лучше- хочу стабильно.
Проанализировав свое бытие понял что приспосабливаюсь к любому режиму , от Брежнева до Порошенко. И при каждом из них было что то хорошее.
Поэтому как диктовал Шарапов:
"Видел я трех царей.....но на четвертого меня его не желаю...."

Я свою позицию высказал. Не хочу лучше- хочу стабильно.

:незнаю:

"Порошенко нічого не зробив, а ви за нього знову голосувати хочете"?!
Таке мені в комментах викотили, і я накидав на коліні відповідь.

У 2014 Україна на межі неминучого банкрутства. Про те, що дефолту не уникнути, говорили абсолютно усі.
2018 - дефолту не припустимо, економіку підняли і добилися стабільного зростання
У 2014 і десятиліття до цього Україна безнадійно сидить на газовій голці. Газпром щозими влаштовує Україні відключення газу і викручує руки. Україна платить скажені гроші за російський газ.
2018 - Україна вже який рік взагалі не закуповує російський газ. Газпром програє мільярдні позови на користь України, по цих позовах заарештовують іноземні активи Газпрому.
2014 - війська окупантів, що вторглися, фактично на голову розбивають усі сили ЗСУ, дорога на Київ, Одесу, Львів відкрита. Армії в Україні фактично немає, солдатів одягають, годують, озброюють на пожертвування від громадян.
2018 - просування агресора зупинене тоді ж в 2014 воістину дивом, а точніше дипломатичними талантами команди Порошенка, що зумів збити потужну міжнародну антипутінську коаліцію і дати ****стам по зубах.
До нинішнього моменту Україна має потужну озброєну оснащену армію, яка здатна бити ворога.
У 2014 Україна - бідний безправний сателіт Росії.
У 2018 Україні відкритий безвиз в десятки країн ЄС і світу, економіка щосили переорієнтовувалася на західний ринок.
2014 рік - Україна повністю під п'ятою РПЦ МП - мракобісного антилюдського агресивного диверсійно-ідеологічного підрозділу Луб'янки.
2018 рік - церква Московського патріархату в Україні юридично ліквідована. Її більше просто не існує
В 2014 році економіка України завязана на Росію, як тільки Росії щось не подобається в діях України - починаються "молочні", "трубні", м'ясні війни.
І так далі і так далі...
2018 - підрисано ассоціацію з Европейським союзом, наша економіка переорієнтовується на більш багатший, надійнмй, прогнозований европейській ринок.

Окрім цього, Порошенко проявив себе надійним і переконаним гарантом прав і свобод громадян, переконаним прибічником і провідником цінностей європейської цивілізації.

Ухвалені антидискримінаційні закони, захищена свобода слова, свобода зборів.
Рейтинги - від маси економічних до гуманітарних, правозахисних і проч - різкий ривок вгору по усіх напрямах.
Україна відбулася як нація. За ініціативою Президента ухвалений важливий закон про освіту, ставлячий хрест на багатовіковій насильницькій русифікації України.
І усе це і багато що інше - за якісь 4 роки, отримавши країну в розгромних стартових умовах, і ведучи усі ці роки дорогу і смертельно небезпечну для країни війну з ворогом, що перевершує Україну за усіма параметрами.
"Порошенко нічого не зробив" - так може сказати або наскрізь брехливий ворог, або людина, що страждає природженим недоумством." "Іван Сімочкин"

Вкладення

• 1545829960300-1241957843.webp
    1545829960300-1241957843.webp
    135.1 КБ · Перегляди: 143
Дно, а як ти ставишся до політика нового курсу Анастасії Приходько, ну та що з кривим дулом? Як вона плава? :D

Пане Андрию, я ж сказал что буду за Порошенко. Меня можно больше не агитировать.
Если будут выдавать батончики- возьми и на мою долю :)

Хруй, твой любимый тип людей, которые тебя еще слушают это Юра. Вот на нем и тренируйся.

У 2014 Україна на межі неминучого банкрутства. Про те, що дефолту не уникнути, говорили абсолютно усі.

я про дефолт еще в 12м-13м говорил. мы к этому успешно шли - спасибо азирову и овощу и компашке.
а в 15м у нас был технический дефолт, кстати. Это когда прекратили обслуживание долгов, а потом договорились о реструктуризации, корме ****инского долга в 3 ярда Януковича, который он попилил еще до захода в казначейство.

Какое у тебя единодушие с хруем. Наверно стоит задуматься, к добру ли это?

надергай своих же цитат где ты хрую подгавкиваешь и накидываешь в отношении кого-то еще - дгр, дигоря и других. потом высеки сам себя, сними на видео и выложи в ютуб. или ты ******?

Назад
Зверху Знизу