Mr. Vision
M
тут самое время валютных качелей наступает.
а вы все про ****о, да про армию...
Раби галер вже обнесли банкомати в будівлі
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
тут самое время валютных качелей наступает.
а вы все про ****о, да про армию...
Мдааа. Пост искать не буду, это было где-то летом, а может даже позже. Разговор был о жёлтых похожих куртках у Хрея и кажется Да-Да, но я чего-то думала, что ты в жёлтой был, а не Вова.
а дигорь не так умен, как кажецца![]()
Тому що це єдиний кандидат що впевнений в своїй перемозі на виборах![]()
Не скажу, пусть гадает дальше
Дали служебный тазик покататься.
Такое....
Но короб а переключается просто идеально и обогреватели жопы есть
опубликовали не тот указ, который проголосовала рада.
отъел рохлю то так и скажи![]()
Не скажу, пусть гадает дальше
ой ***, стыдно признаться, так и скажи
поло там какой-то или фобия 1,1
эта загадочность = нищебродство![]()
1. Ввести в Україні воєнний стан із 14 години 00 хвилин 26 листопада 2018 року строком на 30 діб до 14 години 00 хвилин 26 грудня 2018 року.
1. Затвердити Указ Президента України від 26 листопада 2018 року № 393 "Про введення воєнного стану в Україні" з таким застереженням:
воєнний стан вводиться в Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, а також Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.
2. У період дії воєнного стану, введеного зазначеним Указом Президента України, часткова мобілізація оголошується Президентом України у строки і в обсягах відповідно до загроз національній безпеці і обороні України.
Когда бросишь клавиатуру и возьмешь в руки пулемета?І прийнятий закон там же:
Когда бросишь клавиатуру и возьмешь в руки пулемета?
Я дивився трансляцію.
Все там добре.
30 діб і окремі території. Президент під стенограму наголосив що ВС буде введений виключно в разі проведення наземної операцію регулярки РФ за межами ООС та Криму.
Читай постанову Президента тут⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Это тот президент который обещал пошел продать и ато за неделю закончить? Или какой то другой?
Забув бакс по 8 гривень
![]()