Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Мдааа. Пост искать не буду, это было где-то летом, а может даже позже. Разговор был о жёлтых похожих куртках у Хрея и кажется Да-Да, но я чего-то думала, что ты в жёлтой был, а не Вова.

Да-Да ними торгував ))) а однакові були у нас з Дундіком.
Доречі куртка за 150 гривень чи скільки там було, досі як нова та ціла...от тільки я виріс з неї :D

опубликовали не тот указ, который проголосовала рада.

Я дивився трансляцію.
Все там добре.
30 діб і окремі території. Президент під стенограму наголосив що ВС буде введений виключно в разі проведення наземної операцію регулярки РФ за межами ООС та Криму.

Читай постанову Президента тут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Как же так, доллар в обменках упал. Всепропало штоле перевелись?

Зрадойобам кого Президент наїбав з 60 добами читати:

1. Ввести в Україні воєнний стан із 14 години 00 хвилин 26 листопада 2018 року строком на 30 діб до 14 години 00 хвилин 26 грудня 2018 року.

І прийнятий закон там же:

1. Затвердити Указ Президента України від 26 листопада 2018 року № 393 "Про введення воєнного стану в Україні" з таким застереженням:
воєнний стан вводиться в Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, а також Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.
2. У період дії воєнного стану, введеного зазначеним Указом Президента України, часткова мобілізація оголошується Президентом України у строки і в обсягах відповідно до загроз національній безпеці і обороні України.

attachment.webp

Я дивився трансляцію.
Все там добре.
30 діб і окремі території. Президент під стенограму наголосив що ВС буде введений виключно в разі проведення наземної операцію регулярки РФ за межами ООС та Криму.

Читай постанову Президента тут

Это тот президент который обещал рошен продать и ато за неделю закончить? Или какой то другой?

Назад
Зверху Знизу