Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
вот именно
у менея, работника образования, молодого специалиста, с двумя малолетними детьми в доме до сих пор не запущена система отопления и нет септика?
и это кого-то кроме тебя волнует?
Ты конечно очень прости меня, Танюша, но это очень печально, когда у работника образования, зав. библиотеки такая беда с грамматикой... (

:любов::)

jfjgb9.webp

Только за оригинал удавиться можно. :плачу:

Місцева еліта (ГДР) вже в соплях після черніговсього спить на холодній кушетці холодної панельки.
Так що не сци.

а вот ты например, у тебя ж была снегоуборочная с прошлого НГ насколько помню, зачем еще одна?

Ты конечно очень прости меня, Танюша, но это очень печально, когда у работника образования, зав. библиотеки такая беда с грамматикой... (

Слава Украiнi , маю можливiсть писати оф.документацiю державною мовою.
Мовою, якоi мене навчила перша вчителька, якою на написала першi слова,
якою вивчала алгебру, географiю, iсторiю та iншi шкiльнi предмети,
мовою, виключно, якою викладали в моiй альма матер.
Росiйську граматику не вивчала, але на форумi намагаюся писати цiэю мовою, тому що так зручнiше технiчно, цiэю мовою спiлкуеться бiльшость спiврозмовникiв. А мова для мене все ж iнструмент спiлкування, а не знаряддя роздору. Там де я виросла, росiйськомовних дорiкали “Скiльки вже сала з、iв, а мови не вивчив”, в Харковi дивуэ хизування знанням росiйськоi.
Хоча iнколи заздрю поколiнню, яке ще застало радянську двомовнicть шкiльноi освiти.
Чи Ви й ВО при Союзi отримували?

Слава Украiнi , маю можливiсть писати оф.документацiю державною мовою.
Хоча iнколи заздрю поколiнню, яке ще застало радянську двумовнicть шкiльноi освiти.
Чи Ви й ВО при Союзi отримували?
А де поділася літера ї? Чи клавіатура має тільки російську та англійську розкладку?
У радянські часи двомовність? Ой, смішно. )
Ні, не при Союзі. І школу теж не в радянські часи закінчувала.

Отопление с 15 октября как часики, поменяли оборудование в котельной и трубы к дому. К Кернесу одна претензия - отчего в наш город наезжают пригородные кугуты с покотиловок и мереф? Надо санитарные кордоны ставить.

та же хрень.
но из за постов Хрея я себя чуть ли не избранным чувствую. сижу в тепле и с горячей водой пока в городе такая разруха...
Центр vs Салтовская разруха.
Недалеко от моего дома. Правда может это и холодная шуровала, я не в курсе.

Вкладення

• IMG_20181118_114413.webp
    IMG_20181118_114413.webp
    100.3 КБ · Перегляди: 137
  • IMG_20181118_212220.webp
    IMG_20181118_212220.webp
    206.4 КБ · Перегляди: 138
Отопление с 15 октября как часики, поменяли оборудование в котельной и трубы к дому. К Кернесу одна претензия - отчего в наш город наезжают пригородные кугуты с покотиловок и мереф? Надо санитарные кордоны ставить.
А в городе по-твоему своих, коренных кугутов нет? )
Странное какое-то мнение, всех под одну гребенку грести.

Назад
Зверху Знизу