4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
А еще лучше одевать футболку
Ты сегодня в ударе :браво:
ggf2da.webp

у пневмы мощно не значит точно к сожалению ( пружинная только по фанеркам и бутылкам стрелять ( а если ПСП то там ценник подкрадывается к нормальному нарезному

Вот и я об этом.

дим від свого мангалу "и сладок, и приятен"?
:D

Пане Віку це до чого?:confused:
Я завжди намагаюся розташувати мангал таким чином щоб не заважати людям що знаходяться навколо. Та використання вугілля та рідини для розпалювання зазвичай не створює багато диму.
А сьогодні було нестерпне бажання натовкти пику бовдуру поруч який сука намагався створити таку собі професійну кухню на мангалі та раза три- чотири щось смажив та роздмухував багаття просто на землі а не в мангалі та ще й палив соснові дошки.
Але відсутність бойового запалу та улюбленого знаряддя для гри в заморську гру перешкодили надати йолопу виховання.:D

у пневмы мощно не значит точно к сожалению ( пружинная только по фанеркам и бутылкам стрелять ( а если ПСП то там ценник подкрадывается к нормальному нарезному

Я лишь заметил что бывают недетские пневмы

це обтяжуюча обставина, в разі чого.
Покладатися треба тільки на себе
:D

Я вже досить старий та гладкий щоб покладатися на себе.
Та й досить з моїх коли бачили схожу ситуацію а я потім ніч не спав та вранці телефонував знайомому полковнику та просив інформації щодо оперативної сводки за день.
І це було на глазах у моєї дитини яку п'яна тварина зачепила ( можливо випадково) та трохи отримала.
Дитина довго запитувала:
Тато вбив людину?
До сраці такі пригоди як на мене....

Взагалі, так і є.
Але логічніше було б (з огляду на російську орфоепію) використовувати так:
якщо говориться про дію згори , тоді "надеть" ("надеть на рога", "надеть шапку" , "надеть свитер поверх рубашки")
в інших випадках - "одеть" ( "одеть брюки", "одеть свитер на рубашку").

:пиво:
Ані додати, ані відняти.
Але я в останній час кажу "что мне одеть?"
Та після пісні Потапа про район плутаю дзвОню та дзвонЮ:D

Только Сайга с модератором стреляет тише такой пневмы.
Сказки...
Не будет 7.62 никогда тише пневмы стрелять, если это не дозвуковой патрон на приличном модераторе.

Сказки...
Не будет 7.62 никогда тише пневмы стрелять, если это не дозвуковой патрон на приличном модераторе.

Ну хз.
С вот такой звук был негромкий
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Все бывает. :збентежений:
Только Сайга с модератором стреляет тише такой пневмы.

эх, мне бы м4 с коламаторным прицелом.. вместо сайги.

а что кстати можно купить из огнестрела для домашнего пользования?

эх, мне бы м4 с коламаторным прицелом.. вместо сайги.

а что кстати можно купить из огнестрела для домашнего пользования?

Хз. Я вот думаю может разрешение оформить. А то надоело по тирам и друзьям с оружием шароебиться

Хз. Я вот думаю может разрешение оформить. А то надоело по тирам и друзьям с оружием шароебиться

В такие моменты хочется усложнения процедуры получения разрешения и запрет на "порешать за бабосики". Особенно после неоднократных рассказов твоих про избиения людей.

Назад
Зверху Знизу