Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Від моїх постів тут у так рве дно дебело, якщо я буду спілкуватись українською то зима взагалі не прийде :D

Да как то ***** на каком языке ты разговариваешь, важно ЧТО ты говоришь:yahoo:

Ненавиджу суржик. Вважаю, що людина яка розмовляє суржиком не знає жодної мови.

Але сленг, діалект, це теж саме що суржик. І вони присутні майже в кожній мові. Це нормально.
Мова повинна жити.
Хоча згоден що сленг\суржик не скрізь є допустимим.
Але в не формальному спілкуванні (як то на форумі) - чому б і ні?

В нас є взагалі хіт - мова zigote.
Власний мем ХФ :D

Ану (тут ти повинен зауважити що не "ану" а "нумо" :)), покажи нам як треба :попкорн:
Але щось мені пдіказує що твоя руськоговорящая чєлюсть тобі не дозволить показати справжній майстер дна клас :)

Досить з тебе.:)
Я доказал все, когда учился с 1-го класса в украинской школе и закончил украинскую школу.:)
И прекращай ото детонировать этими вышиватными фразами, патриот диванный.:D

не нравится, как пишу, не интересует английский,
проходи мимо, я ж никого не заставляю читать свою писанину.
кнопка игнор знаешь где?

Это к хрую, он любит эту кнопку. А я продолжу писать то, что считаю нужным. Тем более кнопка игнор ты сама знаешь где.

О как вы тему поменяли.

Зы, плохо украинский знаю((

Досить з тебе.:)
Я доказал все, когда учился с 1-го класса в украинской школе и закончил украинскую школу.:)
И прекращай ото детонировать этими вышиватными фразами, патриот диванный.:D

Тобто злився?
Я знав що так буде :)

Наступного разу, коли будеш впевнений що здатен мене підїбати, добре подумай :)

Зы, плохо украинский знаю((

Вот я об этом и говорю. Все топят тут за нее, а на деле двух слов не свяжут на украинском языке. Зато как патриотично топить за украинский язык.:)
И так во всем тут, топят просто за компанию, один гейкнув, все подхватили.... кто против, тот вата. *******изм всеобщий.:незнаю:

Вот я об этом и говорю. Все топят тут за нее, а на деле двух слов не свяжут на украинском языке. Зато как патриотично топить за украинский язык.:)
И так во всем тут, топят просто за компанию, один гейкнув, все подхватили.... кто против, тот вата. *******изм всеобщий.:незнаю:

Так это же мой минус что не знаю.
Сам ***** что не учил в школе.

От навіщо ти лопнув?
Навіщо ти знову про ватозалежність нагадуєш?
Ніхто тебе не чіпав, але ти знову про прітєсненія ватніков заговорив :незнаю:
Це така потреба в увазі з твого боку? Чи просто українська мова тебе так дратує?

Четыре:
Русский устный
Русский письменный
Украинский устный
Украинский письменный

- Сколько вы знаете языков?
- 3
- а какие?
- русский, украинский и английский
- ого. А ну скажите ка что-то на английском
- хэнде хох!
- Так это же немецкий!