Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
это дешевле. дешевле далеко не всегда - лучше.
В арабии может и да.
А тут в Украине когда каждый суслик с толщиномер ом охкенный авто подборщик сложно доказать что перекрашивал деталь из за скола

В арабии может и да.
А тут в Украине когда каждый суслик с толщиномер ом охкенный авто подборщик сложно доказать что перекрашивал деталь из за скола
Ага, продавал тачку в Украине, приехало 5 авто экспертов оценивать мою кенгушку. 14 летняя машина с 250к пробега по низу рынка.

Ага, продавал тачку в Украине, приехало 5 авто экспертов оценивать мою кенгушку. 14 летняя машина с 250к пробега по низу рынка.
Я ж о том и говорю.
*****асов не бывает по национальному признаку.
Когда продавал отцовскую машину за символическую цену на вопрос торга ответил:
Ести цена будет 999 долларов машина останется у меня
Не пошло и двух месяцев как попросили приехать и выписать генералу на другого человека.

Машине губы закрасили и втулили за 1,7

Не представляю как сейчас покупать авто если будет надо
На новую денег нет
А перекупов на дух не переношу

А что с радиатором было не так, чтоб его прям менять? Протекал?
В багатьох місцях, до речі. Але так потрошки, що не капало ніде.
Майстерня запропонувала замінити на орігинал, або копію за пів ціни, або цільнометалевий їх виробництва. Вибрав оригінал.

Вкладення

• 6e12043a-7c70-4751-8bc0-b0ee55ed4bb2.webp
    6e12043a-7c70-4751-8bc0-b0ee55ed4bb2.webp
    12.5 КБ · Перегляди: 29
  • IMG_1318.webp
    IMG_1318.webp
    228.4 КБ · Перегляди: 30
К любому ремонту претензии неделя, две. Потом посараю.
Саме так, тому що:
Пилєвиє бурі мабуть.
Деякі маленькі дефекти ЛФП зараз тільки помітив, і ледь-ледь розгледів їх на фото з дня покупки і останніх місяців. Бо більшу частину часу машина один *** піском притрушена.

Заїхав в майстерню, навіть лаятись не довелось, доброзичливий менеджер-індус постарався залагодити незручний момент: щітки двірників поміняли місцями, килимок від клею взяли почистити (й недочистили, тепер я бачив у кого там руки з дупи :D), записали на підфарбування. Всучили в руки парасолькову сонячну шторку для лобовухи.

Я запитав, чи можна підфарбувати зразу коли я вже тут, а він каже, якщо аби як то можна, але давай зробимо як слід. В понеділок перед роботою завезу машину.

Майстерня така вся з себе:
IMG_1586.webp

Заїхав в майстерню, навіть лаятись не довелось, доброзичливий менеджер-індус постарався залагодити незручний момент
Взагалі якось не по нашому

Но звичайно добре що сами признались и взялись вирішити. :клас:

Судячи з відосиків на youtube, пакистанці суто звіри, можуть з консервних банок зробити будь яку нову кузовщину "по заводу".
А ось індуси то вже суто інша справа, з мого власного досвіду - як тільки на горизонті десь пропливає індуський ефективний манагер - потрібно закруглятися. Бо через певний час їх там буде вже стая, цих Раджі Кумарів, с сетрами і браттями. А потім вже й не так і далеко до колективного співу пісень і танців.

А, ось і самі майстри з детейлінг центру, все сходиться, ці зроблять = все буде добре. =))

Замінив батарейку дружині в Sennheiser Momentum 3. Аж дивно, що можна полагодити вручну.
IMG_1597.webp

Нарешті відвідав Дрезден.
Це сором, як совок таке прекрасне місто спотворив.

Нарешті відвідав Дрезден.
Це сором, як совок таке прекрасне місто спотворив.
Что тебе конкретно не понравилось в Дрездене, по мне так неплохой центр. Мне в принципе крупные города в Германии не нравятся, а был я уже в Кельне, Мюнхене, Штутгарте и Дрездене.

Назад
Зверху Знизу