Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
По трассе - 400 , булки размять раз в 4 часа абсолютно нормально , но можно и на бензине продолжить, если очень ехать надо...а по городу... иногда и раз в неделю!
Экономия у меня в два раза , а ты можешь продолжать молиться дизелю !
И че там в Европе с заправками на LPG?

По трассе - 400 , булки размять раз в 4 часа абсолютно нормально
Так само і елетричководи співають. :)
Я зазвичай заправку в Куфштайні (кордон між Німеччиною та Австрією) десь роблю, це з Потсдаму. І це тому що 150 тулю де можливо.
Якось мені і фізичні вправи ті не потрібні. :)

И че там в Европе с заправками на LPG?
Не на всех есть на табло , но говорят что надо смотреть. Мне попадается по дорогам довольно часто, и мне ещё повезло, прям рядом заправка с мин.ценой и в радиусе 5 км еще 2 . Так что не вижу никаких проблем!

Меня недавно копы оштрафовали на 250грн., не там дорогу перешла. ******и. Главное явились из ниоткуда.
РубиРойд. Почувстуй себя провинцией в Киеве. Вот. Такое же в Харькове когда через 4 полосы

А у них теж калібрований спідометр? А круіз є?
У мене на мото взагалі немає спідометра в км, тільки расово вірні милі. Тому на поліцейському харлеє у тебе буде ідеально відкалібрований спідометр, а тобі треба буде всього лиш помножити показники на 1,609344 щоб отримати максимально точну швидкість.

При чому я це помітив от зовсім не одразу ?

Продовжив аренду Мазди на 3 тижні. Агент з орендної контори запропонував тариф, порахований пропорційно місячному акційному. Норм, покатаюсь ще на ній.

Не обновка, но хз в какую писать. В 14-00 ехал по окружной, заправка напротив Берлоги, очередь машин 30! Я с начала войны таких не видел. Все другие заправки как обычно.

Не обновка, но хз в какую писать. В 14-00 ехал по окружной, заправка напротив Берлоги, очередь машин 30! Я с начала войны таких не видел. Все другие заправки как обычно.
Може акція якась.
Я позавчора на ЮПЖ по 58 купив сотого 200 літрів на рахунок і повний бакв честь чорної пʼятниці.

Пройшов річне ТО на мотоцикл. Як завжди: подивились на двигун, перевірили дату на шинах, послухали, чи не занадто дирчить.

Виявилось, що базова Mazda 6 вміє CarPlay, тільки треба втикат дріт в інший USB.

Виявилось, що базова Mazda 6 вміє CarPlay, тільки треба втикат дріт в інший USB.
Я думаю, зараз важко, якщо не неможливо, знайти нову машину без їх підтримки.
Навіть моє корито з моменту фейсліфту вміє, то ж я головний пристрій з фейсліфту встановив кілька років тому в свою вже 9-річну машину і вона вміє в карплей/ведроїд авто.

Я думаю, зараз важко, якщо не неможливо, знайти нову машину без їх підтримки.
Навіть моє корито з моменту фейсліфту вміє, то ж я головний пристрій з фейсліфту встановив кілька років тому в свою вже 9-річну машину і вона вміє в карплей/ведроїд авто.
Та повно, базові тріми можуть бути пусті як барабан. Принаймні, на близькосхідному ринку. Кажуть тут, "китайські" комплектації більше фаршировані, але я не питав чим.

Мне когда-то в прокатном корче (кажется в VW) попалось такое, что CarPlay работает только через разъем машины USB-C, а через USB-A в упор телефон не видит, только зарядка идет. Хотя в большинстве более новых CarPlay и без шнурка по блютусу должен работать.

Назад
Зверху Знизу