Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Що 1с з мозком людини робить... жах!
Как был занудой так и остался.
Да...но в 1С она такая. Но сейчас больше по оборудованию . Пишу конекты к 1С оборудования , екваринги, фискалы, весы, ПРРо - Апи ***пи. Джейсоны Бэпосы....если тебе об этом что то говорит...

Обновився убд.. на третьому році війни?
А ще шукаю резину на квадроцикл на 13 жигулевські диски. Таке буває взагалі? А то тільки в 12 розмірі зустрічав.
Може в кого є?;)

• Це лайк!
Реакції: ua21
А ще шукаю резину на квадроцикл на 13 жигулевські диски. Таке буває взагалі? А то тільки в 12 розмірі зустрічав.
Може в кого є?;)
Стандарт 12-ті та 14-ті. Тиск має бути 0.3-0.8 атмосфери.

Нарешті доїхала сушильна машина, яку я замовив більше, ніж 3 тижні тому. Ш - швидкість доставки. :D

1707830296410.png
Нарешті обновився:) Помиюсь, постіраюсь і в путь. Наступна зупинка авдос.

Вкладення

• 20240314_213025.webp
    20240314_213025.webp
    748.3 КБ · Перегляди: 80
Камрады, что сейчас у нас можна купить за 8к? Накидайте вариантов. Машинка нужна пенсионеру-полицейскому 57годков.

Може в кого є?;)
Продається фермер на 13 колеса. Зовнішній діаметр 59 см. Це наварка на звичайні автомобільні шини. В основному люди на мотоблики, тракторці беруть. Хтозна як воно на квадроциклі буде. Там же значно ширша гума.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ну тоді шо? контрактик підписуєм?:) інженерів не вистачає ппц
шо там по місту зі світлом? генератор зі старлінком везти?
так я нихера не умею, подписать то могу, а толку)
свет только дали, воду с утра, Алексеевка

Харьков большая деревня. Я там работал в Авроре лет 5 назад. Знаю до сих пор многих кто там работает. А ты где работал?
с 14 года в рекламной фирме электронщиком/электриком/радиомонтажником, 5 этаж "Новая идея" и "Кубик".
помещения зкак раз за типографией

с 14 года в рекламной фирме электронщиком/электриком/радиомонтажником, 5 этаж "Новая идея" и "Кубик".
Да видел вашу рекламу на вьезде и электронное табло. И наружку постоянно с грузового лифта отгружали.

• Це лайк!
Реакції: Ah
Я на новой идее, 2 недели работал летом 20.

Назад
Зверху Знизу