Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Що заважало закрити кордони і оголосити ***знаякий стан разом з попередженням про евакуацію з імовірних напрямків нападу?
На каком основании оглосити?Войны нет,военного положения нет.Ты уявляєш какой бы поднялся вой от того,что закрыли границы и нельзя на выходные съездить в Вену на чашечку кофэ?Зелю стали бы ненавидеть больше,чем ***ла.Ну а шо,не выпускают в Польшу на сбор клубники.Мы же не Северная Корея

Хуже кому? Простым людям, которые полегли от *****ских снарядов и бомб или были замучены ими? За месяц можно было вывезти всех желающих хотя бы из приграничной полосы и наиболее уязвимых для нападения районов. Но украинцам рассказывали про шашлыки в мае, пока олигархи вывозили свое добро и семьи на бизнес-джетах.

Я понимаю, что сейчас меня закидают какашками и обвинят во всех смертных грехах, но в таком случае возникает вопрос-если бы никто не захотел воевать за Украину, то кому и зачем такая страна нужна?
Ты не поверишь,но при круглосуточном обстреле овердохуя народа и не думало эвакуироваться со своих домов ни в Ха,ни в приграничных районах.У каждого свой выбор

Я понимаю, что сейчас меня закидают какашками и обвинят во всех смертных грехах, но в таком случае возникает вопрос-если бы никто не захотел воевать за Украину, то кому и зачем такая страна нужна?
Спроси у батальона "Монако":ги:

Тюблядь. А так паніки не було?
Була, тільки ще + тисячі жертв. І я не знаю, куди це зіграло на руку *****ам, але той факт, що тупа внутрішня політика української влади спричинила тяжкі наслідки, беззаперечний. І розгрібали оце все зелене лайно потім прості громадяни і військові.
Паника была бы в любом случае.Такова природа человека.У кого на плечах голова,а не кочан капусты,давно понимали,что войне быть,а когда ХЗ.Поэтому был готов тревожный чемоданчик с доками,деньгами и вещами первой необходимости.И при первых выстрелах они уже стояли в пробке на киевской трассе.Как оказалось таких умных было дохрена.Остальным позже организовали бесплатные эвакуационные поезда и т.д и т.п.Вполне все было организовано,как для начала войны.Да была суматоха,была паника,были непонятки.Но а как же без этого.Война ж не каждый день начинается.Через время уже все организовали получше.Да что там говорить про гражданских,если сами военные были в панике.Я видел,что творилось возле военкомата.Куча народа требовала записать их куда-нибудь и дать ******,а их отправляли домой.А когда шок прошел,этот народ начал собирать вещи и уезжать подальше.

Тобі яке діло до українських проблем? Так, на жаль українці ще не вміють позбуватися зовнішніх загроз і обирають чортзна-як кого періодично, але вміють і позбавлятися іх. Не переживай, позбудемося і цієї недолугої зграї.
Коли будете позбавлятися? Зараз?

Ті, кому важко носити на плечах власну голову, переклали її на владу. А влада зробила те, що всіє найкраще: нічого.
Не було збудовано жодної фортифікаційної споруди, яка б дала змогу затримати наступ і евакуювати людей. Були відведені війська з можливих напрямків наступу. Біля метро або в «Кулінічах» не було роздано жодної листівки «Що робити в екстрених ситуаціях». І так далі, є цілий список заходів, які мають на меті мінімізувати негативні наслідки, включно з евакуаційними потягами ВЧАСНО, а не через тиждень. Я не знаю, наскільки треба упоротися, аби спростовувати очевидне: поточна влада провалила підготовку до війни, і наслідком цього є численні жертви, яких можна було б уникнути.
Подготовку к войне валили 30 лет.У каждого должна быть и своя голова.И ею надо иногда думать,а не только в нее есть.На власть надеятся можно,но в себе как-то я больше уверен.А как же знаменитая фортификационная споруда "Стена Яценюка"?Выше уже писал.Что делать не знали даже много военных.А Вы хотите,чтобы гражданские действовали четко и слаженно.Если Вы служили в армии,то должны знать,что это добивается путем долгих тренировок,а не просто теорией.Теория обязательно закрепляется практикой.Лично б Вы хотели,чтобы Вас по нескольку дней тренировали,типа команда "начало войны",собирай чемоданы,три минуты времени и должны быть в условленном месте.Потом отбой.Да,согласен.Проёбов дохера.Но в принципе и ситуация такая впервые у нас за 80 лет.И да.Войны без жертв не бывает.Надо стараться уменьшать их количество,но на жаль не всегда это удается:(

Підготовку може й валили 30 років, та провалили її нинішні шашличники. І мусять відповісти за це, чітко, по пунктах - щоб таким людям, як ти було зрозуміло: окопи рити треба ДО, а не після. І про жертви кричати треба не тоді, коли їх тисячі, а коли їх ще можна врятувати.
Для цього потрібна влада, а не хуєм грати перед януковичами.
Как я понял, ты где то за границей, смелый сильно. "Зніматель влади" )) Если в Украине, то лучше бы помалкивал, а то опять в новостях будем слышать: в карпатском селе разоблачили старичка готовившего гос.переворот)) Кто же на ХФ хернёй будет страдать))

На війні прагнуть мінімізувати власні втрати, а не похуістично до них ставитися. Це якщо йдеться про нормальну владу, а не про таке єбанатство, як нині.
Согласен.Минимизировать надо.Но не всегда это получается.Война.А у противника логика отсутствует.Разговорами про не такую власть,Вы вероятно всего играете на руку врагам.Подумайте над этим.Такие разговоры лучше вести уже после войны.А то народ почувствовал расслабон и начал говорить про не такую власть.Первые 2-3 мес войны сидели обосравшись молча по своих норах.А теперь власть не такая.Об этом надо было думать в 1991 г

Підготовку може й валили 30 років, та провалили її нинішні шашличники. І мусять відповісти за це, чітко, по пунктах - щоб таким людям, як ти було зрозуміло: окопи рити треба ДО, а не після. І про жертви кричати треба не тоді, коли їх тисячі, а коли їх ще можна врятувати.
Для цього потрібна влада, а не хуєм грати перед януковичами.
Я не защищаю нынешнюю власть.Но.Таког президенства,как у Зели,не было ни у кого.Ковид,война.Врагу не пожелаешь.Так он не политик.Не состоял там сильно в разных фракциях,не заседал в Радах.Кстати,по твоей логике должно выходить,что он и в ковиде виноват:ги:

Розмовами шкоди не буде. Буде лише користь тим, хто ще не втратив здатність думати, замислись над цим.
І розмови ці я вів і в перші 2-3 тижні, максимум 5(с), і у всі інші. Так шо мімо каси :)
В начале войны на форуме полноценно работали одна-две темы.В остальных была тишина.Так,что где ты вел розмовы,ХЗ.
А вообще такая война бывает не каждый день.И все спрогнозировать и предусмотреть невозможно.Согласен.Пытаться и стараться надо.Но не всегда это получается.Не всегда наши желания совпадают с нашими возможностями.На жаль

До чого ти приплів ковід, не зрозуміло.
Коли нема чим аргументувати, одні прилітають Порошенка, ти - ковід…
Дивні люди…

До речі, те, що Зеленський та його команда не мають політичного та управлінського досвіду - це для тебе плюс?
А у тебя во всем виноват Зеля.А до него все были булые и пушистые.Ангелы.Заботились о народе и его благосостоянии.И тут пришел клоун и все разрушил.Ты типа ищещь козла отпущения

Тобто, ти крім хф не припускаєш іншого способу спілкування?

В тому й річ, що не намагались в не старалися. Внаслідок такого роз‘їбайства маємо тяжкі наслідки. За це має бути відповідальність.
У тебе залишилося ще щось, незрозуміле в моїй точці зору?
Спилкування втихаря на кухне,чтобы никто не слышал?:ги:

Твоя точка зору мені зрозуміла.Тобі аби хто,тільки не Зеля.У меня даже закрадывается подозрения,что тайно в душе ты хочешь,чтобы победил ***ло и было больше жертв.Чтобы потом тыкать носом и говорить,вот посмотрите,кого вы выбрали.И тебя коробит от побед ЗСУ.ИМХО.Без обид.Но именно такое у меня складывается впечатление

Ну до Зеленського Лєнін був ще, ну а хулє.

Чотири роки я чую про папірєдніков, цікаво, як скоро ви зрозумієте шо це має дурнуватий вигляд?
Ну так каждый нынешний плохо отзывается о попэрэдныках.Типа они наворотили,а мне расхлебывай.Старо,как мир.Не удивил:ги:

Тобто, для тебе крім форума і кухні життя не існує. Яснапанятна.

А у мене враження, що ти просто мелеш власнопридуману безаргументну ***ню, бо заперечити не маєш що. Без образ.
Та сильно ніколи сидіти ні там,ні там.
Это можно засчитать,как слив?
Да,я мелю власнопридуману ***ню.Ну вроде ж это форум.Каждый высказывает свое мнение.Или я должен накидать сюда ссылок с телеги,тик-ток и еще там с чего-то?Но у меня есть свое мнение.А аргументов,я и у тебя не сильно вижу.Сказать нечего и ты просто слился:ги:

Що **** характерно, вас нікого не бентежить ні Татаров при владі. Ні інші кадри Януковича.
Ні кількість зрадників в партії Зеленського.
Вас бентежить те, що було 4 роки тому.

Кажу ж - ви на форумі, аби чортзна-що молоти. Бо на цьому тлі нинішня влада матиме гарніший вигляд :)
Ти просто заздриш,що не твій кумир зараз при владі і його вже всі забули.А хвалять того,кого ти ненавидиш.Ось така в мене склалася думка,щодо тебе:ги:

Ну, в тому й наша відмінність.
Ти ладен будь-що захищати Зеленського, не маючи для цього аргументів. А коли чуєш опонента з аогументованою думкою, кричиш слівзачот і придумуєш різну хуцню, аби тільки зіскочити з теми.
Я не захищаю.Але поки що він тримається добре

Назад
Зверху Знизу