Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я уже слышу то что Зеленский и Ермак агенты Кремля 4 года, и что они вот вот сдадут Украину, но почему то не сдают...
ну оцей напад можна вважати здачею. твій ненависний сивочолий в армію більше вкладав. прийшли зелені і порізали фінансування. хуйло прекрасно знав жалюгідний стан нашої армії, тому власне і напав.
На рахунок зелі не скажу, а ось ермака взагалі пентагон відсторонив від планів. я до сих пір в підарських тг каналах бачу іноді секретну інформацію високого рівня. ось такі єрмаки зливають..
ну і ще раз: не зеля не здав Україну, а народ наш не здав і не здасть. наши форумчани в тому числі. деякі у бахмуті зараз. деякі віддали своє життя або здоров"я. і я багатьох особисто знаю і поважаю.
А ти кажеш зеля...
Не роби собі кумира.

Трохи по темі, бо представники нової хвилі еміграції вже заїбали :)

ну шоб шото говорить надо иметь же какие то основания
вот я и спрашиваю с чего именно так решил
бо це ж очевидно:)
хоча ти зараз будеш все заперечувати. і тут виникає патова ситуація: твоє слово проти мого.. ні, я вже застарий щоб грати в ці ігри:)

бо це ж очевидно:)
хоча ти зараз будеш все заперечувати. і тут виникає патова ситуація: твоє слово проти мого.. ні, я вже застарий щоб грати в ці ігри:)
тю. сам первый бовкнул, сам же и слился. но окей.

Что за авто такое с разметкой на спидометре до 200км/час? У меня на Рено Симбол до 250км/час был спидометр))
правда до 250 он разогнаться может только в свободном падении с борта грузового самолета.

У днища бенефис в теме, только истории про судочки не хватает.:)

Назад
Зверху Знизу