Статус: Офлайн
Повідом.: 9387
Повідом.: 9387
Так это война получается тебе в тему, до войны не был высоким специалистом, чтобы в Германию уехать, а теперь резко им стал, после начала войны и 24 параграфа. Тогда правильно за пороха топил, увОжаю.Ну якщо не бути в курсі ситуації, то дійсно може так здатися, нікого не маю на меті запевнювати ні в чому
Як я не намагався, при екстраполяції на 40-50 років у мене не виходив сценарій лишатися з бізнесом в Україні перспективнішим, ніж працювати найманим по спеціальності на заході. І думали ми про це не з широкомасштабного, а ще за 2 роки до, приблизно після виборів почали.
И ты еще что-то про украинцев ****ел, которые язык не хотят учить, туристос ****ый, человек без национальности.Якщо раптом якимось чином з Німеччиною не складеться - є інші країни.
Бедняжка, дай пожалею, добро пожаловать в клуб валер.6 годин кожного буднього дня на курси + дорогу, ще 1.5-2 години самостійних зайнять мовою і ще 1-1.5 на курси за спеціальністю, бо універ закінчив давненько. Працюй я по 12 годин, прибираючи десь або розвозячи пошту на бусі, у мене фізично не було б ні часу, ні сил цим займатися.
І Німеччина дає виплати і оплачує курси як раз для цього, бо їм некваліфікованих робітників і з ЄСу вистачає, хто не матиме мови з освітою чи роботи - дадуть 3 місяці і назад в Україну.

Психологічна травма?