Статус: Офлайн
Повідом.: 32246
Повідом.: 32246
Ага,она.
Тогда нифафа
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ага,она.
Альфа конечно 😻😻Обновился полной химчисткой салона, уходом за кожей и т. д.
Переглянути вкладення 13230435
И записался на полировку кузова + керамика. Очереди ппц, все подготавливают авто к лету.
Сьогодні бачила, хз, може така а може чорна.., в бік Полтави/Київа шустріла.
Альфа задёшево ))))
біля окко на павлова така сама с траблою по даху чекає на ремонт..., салон дуже гарнийАльфа задёшево ))))
Повинна бути хороша, у мене теж делонгі тільки простіша, окремо кавомолка та сам аппарат-задоволений)Замовив
Сколько учил? У нас стандартный курс на Б1 до года. Т.е. те кто приехали в марте уже могут получить сертификат скоро. Экзамен первых групп уже летом.Вчора та позавчора здавав екзамен польської мови на В1, в сумі зайняло 6 годин. По відчуттям - здав, але результат і сертифікат(якщо здав)) буде лише за 3 місяці((
Вчив на протязі року, ще в 2018-му по скайпу з викладачем, але екзамен потрібен для карти резидента ЄС, нарешті себе пересилив і записався на здачуСколько учил?
Я здесь, а Лала-фу и Лугала действительно не видать давненько.А где наши американцы?
Борисыча с начала войны видел.
А остальные?
Да интересно как у Антона и Лехи дела.Я здесь, а Лала-фу и Лугала действительно не видать давненько.
Чего-то надо провернуть в бездуховной или просто интересуешься?
В прошлый вторник сдавал aptitude test. Чтоб на курсы водителя погрузчика пойти.Повинна бути хороша, у мене теж делонгі тільки простіша, окремо кавомолка та сам аппарат-задоволений)
Головне знайти правильну каву, добре що у нас є контакт з палярнею, де палять пречудову арабіку з південної америки
Вчора та позавчора здавав екзамен польської мови на В1, в сумі зайняло 6 годин. По відчуттям - здав, але результат і сертифікат(якщо здав)) буде лише за 3 місяці((
Работая на дядю, не заработаешь на тётю!а йа внезапно снова работаю на дядю![]()
та норм, и на тетю хватит)Работая на дядю, не заработаешь на тётю!