Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Обновился неисправностью . Вот .
Сплю значится , котэ мурит под боком , вобщем все пучьком , и тут ... как заскрепит !
Чую какая-то лажа . Явно какой-то агрегат заклинил . Утром погрузил весь металлолом и поехал на СТО .
Дохтар помял , посмотрел . Включил УЗИ . Говорит катализаторы норм , перепускной клапан не забит камнями да и в целом рама и кузов конечно потрепан , но состояние соответствует пробегу .
Выяснили что проводка ебет мозги . Де-то какой-то провод ( говорил много вумного , и я конечно понял каждое слово ) пережало и тот то ли на корпус коротит , то ли на плюс . Но без пожара и дыма :)
Вобщем написал кучку присадок . Одни прямо в бак и две натирать кузов .
Так что временно в боксе на ремонте :D

обновился новим подшипником муфти повного приводу ;)

Оновився навушниками хз на скільки гівняними, але по ціні в 10 євро, мабуть супер))
А ще нєлєгалочками, як встановлю поділюся відчуттями :ги:
upd: перше достатньо гівняні, звук на трієчку, але на потреби слухання ютьюбу під час праці згодиться)

Останнє редагування:
А где наши американцы?
Борисыча с начала войны видел.
А остальные?

Повинна бути хороша, у мене теж делонгі тільки простіша, окремо кавомолка та сам аппарат-задоволений)
Головне знайти правильну каву, добре що у нас є контакт з палярнею, де палять пречудову арабіку з південної америки

Вчора та позавчора здавав екзамен польської мови на В1, в сумі зайняло 6 годин. По відчуттям - здав, але результат і сертифікат(якщо здав)) буде лише за 3 місяці((

Вчора та позавчора здавав екзамен польської мови на В1, в сумі зайняло 6 годин. По відчуттям - здав, але результат і сертифікат(якщо здав)) буде лише за 3 місяці((
Сколько учил? У нас стандартный курс на Б1 до года. Т.е. те кто приехали в марте уже могут получить сертификат скоро. Экзамен первых групп уже летом.

Вчив на протязі року, ще в 2018-му по скайпу з викладачем, але екзамен потрібен для карти резидента ЄС, нарешті себе пересилив і записався на здачу
до екзамену майже не готувався, там усе легко окрім писання ессе на тему яка випаде.
Коміссія перевіряє на протязі двох тижнів, потім відправляють до Варшави, де збираються екзамени з усієї польщі і не тільки, після опрацювання Варшавою якогось вибіркового проценту - дають відповідь і сертифікат

А где наши американцы?
Борисыча с начала войны видел.
А остальные?
Я здесь, а Лала-фу и Лугала действительно не видать давненько.
Чего-то надо провернуть в бездуховной или просто интересуешься :дивитись:?

Я здесь, а Лала-фу и Лугала действительно не видать давненько.
Чего-то надо провернуть в бездуховной или просто интересуешься :дивитись:?
Да интересно как у Антона и Лехи дела.
Алексей ваще красавчик, вовремя с Бобровки соскочил... а то была б история...

Повинна бути хороша, у мене теж делонгі тільки простіша, окремо кавомолка та сам аппарат-задоволений)
Головне знайти правильну каву, добре що у нас є контакт з палярнею, де палять пречудову арабіку з південної америки

В прошлый вторник сдавал aptitude test. Чтоб на курсы водителя погрузчика пойти.
Не сдал. Там В1 наверное надо, а у меня а1 в лучшем случае. Учу, блин...:рл:

Назад
Зверху Знизу