Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Поміняв мастило з фільтром, повітряний фільтр, склоочисники зпереду та ззаду. Зламав пластиковий тримач склоочисника сзаду, придбав новий оригінальний. Сьогодні ще довелось придбати знімач, щоби зняти все це, бо трохи за 7.5 років прикіпіло.

• Це лайк!
Реакції: ua21
Зламав пластиковий тримач склоочисника сзаду, придбав новий оригінальний
Тиждень тому, коли змінював дзеркальний елемент водійського дзеркала з USA на EU, то я рукожоп зламав корпус моторчика, прийшлося трохи попотіти щоб знайти його швидко і замінити на новий -50$.

Переглянути вкладення 13230075

яка не яка, а обновка...
о ***.. галнафтогаз така бідна компанія. коли імпорт з рашки пропав, у них прибутки в 3 рази зросли.
раніше хоч кава буда безкоштовна для зсу, зараз - ***
краще б на телефон скинув своєму куму\другу\брату\свату, який служить (я впевнений, що такий є)

• Це лайк!
Реакції: ua21
Останнє редагування:
Мои поздравления!
Но у тебя ж до войны что-то из Кореи привозное было посовременнее, или я что-то путаю (типа солары или оптимы)?
Всё продано (в минус последние две).
А это вариант до лучших времён)

Обновился полной химчисткой салона, уходом за кожей и т. д.

Переглянути вкладення 13230435

И записался на полировку кузова + керамика. Очереди ппц, все подготавливают авто к лету.

Был настрой перешить\поправить кожу . Ебаная ***** .
Ну ничего , приятно понимать что моя кожа жарит русские жопы !

Останнє редагування:
Поміряв товщиноміром свою тачку - взагалі не можу зрозуміти як ще лак не поліз. Місцями 40 мікрон.
Ого, у мене по заводу приблизно 120-140 і тільки у проємах 70-80. Ну а там де фарбовані елементи, там 250-300 і можно полірувати хоч до усрачки :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу