Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ні. Його аккаунт забанили за сварки на політичні теми. Він образився і пійшов "назавжди" разом з групою однодумців до фейсбуку.А Хрей забігає в тему? Куди зник?
якось замало фото він додав.Машину, он, намагається продати

У Львови дефицит фотографивякось замало фото він додав.![]()
Такой таз и продавать , зачем ? Аааа , рога в салоне не помещаютсяМашину, он, намагається продати -.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

у Львові.Машину, он, намагається продати -.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ты сам пробовал или только советы способен давать?))) Сцуко, где вас таких додбодятров родили. Я тебе намекну, не пей водку, а ей потри, будет больше пользы.видалити залишки клею за допомогою води.
***** от сюда ******, ******* чахоточный.
с кроватью возить собираишсо? ))тэчик или л200, шоб всю эту фигню возить)))
спасибо, все есть![]()
Єти тоже украинские?Осталось только узнать, насколько часто cannot используется в современном языке. Это из Британского Английского версии века так 15-го.
И да, учитывая что grammarly - это Украинская компания, то там еще те блогеры-знатоки пишут контент для их сайта.
И тебе дать продавить советы, акуумы и всякую дрочь? Ты тоже тупорылый идешь накуй, злишься ,ноешь . но сливаешься. )))от сюда ******,
У меня 5.11 зимние с берцем 8". (PS купил в августе 2014) Классные. Но этот (23й) год они не проживут, уже трохи подтекают в носке. Очень удобные для быстрого сьема/надевания, т.к. есть змейка, но сзади закрыта отрезком кожи, чтоб через нее не затекало.у нас всі дрочать на LOWA і Cаломон.. 10к +\- Єбав я в рот таку моду.. я краще оттакий обігрівачик куплю:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
це демісезонка, хотів взяти, але кажуть що холодні. я хоч в окопі не сиджу зараз, але на вулиці по 14г проводжу. До недавнього часу в літніх таланах ходив + 2 шкарпеток + 2 стелек + єлектростелькі від павербанка.. це ****ець..И Ловы зефир.
эта демисезонка, хотя бы взятия, але существует що холодні. я хочу в окоп не сиджу зараз, але на улице по 14г проводжу. До недавнего времени в литных таланах ходив + 2 шкарпеток + 2 стакана + єлектростельки от павербанка.. это ****ець..
также на днях волонтеры назвали:
боже, как кайфові. шось 1700грн
Переглянути вкладення 13218307
я в зефірах (їх до речі декілька модифікацій) ходив в -28 по сніжку - супер. А ось по льду в них печалька. Але то було перше покоління зефір gtx. І в них хер походиш влітку. А є зефіри з середнім берцем, в яких кажуть окце демісезонка, хотів взяти, але кажуть що холодні. я хоч в окопі не сиджу зараз, але на вулиці по 14г проводжу. До недавнього часу в літніх таланах ходив + 2 шкарпеток + 2 стелек + єлектростелькі від павербанка.. це ****ець..
а ось на днях волонтери підігнали:
боже, які кайфові. шось 1700грн
Переглянути вкладення 13218307
ти про шопс. Убирайте AI с камер, ато подрумянило, подкрасило, подбородок стянуло, разрез глаз....
Коротше ми його тут ніколи не побачимо?Ні. Його аккаунт забанили за сварки на політичні теми. Він образився і пійшов "назавжди" разом з групою однодумців до фейсбуку.