Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В Свинарчуках більше притягнутого за вуха, ніж реального. Бігус нагородив з три короба інфи, підкріпив "доказом" у вигляді папірця з написом "дай ему денех" і для найбільш вразливого глядача - розповіддю про заробіток у 200%.
До речі, цифра реальна, сам працював з МО, нуєвонах. Там за менше працювати неможливо.
І -да- а ти віриш в "плівки Медведчука"?
А теперь главный вопрос ? А кто за это заплатил ? А ? Вернее нет так - украли ли эти деньги у Украины ?
Ответ - нет , не украли. Ибо за все это заплатили уже не помню кто , узбеки или казахи, которым ремонтировали самолеты...

Мы будем жрать ****** регулярно![]()
твой выбор чо ужНу так шо, будем вовать з тобою як в стары добрі часи?
Звісно ж гівноале в мене це вже четвертий комплект і а ні я, а ні тести з оглядами з тобою не згодні.
Під мої задачі цей комплект у цьому розмірі був бажаним.
Переплачувати 8000 щоб купити +- такий самий ГЙ бажання не було, враховуючи скільки я витратив за цей місяць і скільки ще треба попереду.
Ненавижу эту белую ***ню
Я ж тобі сказав, там не пару сотєн, а дві тисячі на колесі різниця. На комплекті перплата в 80%. По тестам ці шини йдуть ніс в ніс.
- 2499⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- 4349⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Таку гуму я ставив на три машини і всі вони довели що гума класна для каші та снігу.
Жодного разу не було потреби в вашому повному приводі на цих колесах.

Розумієш в чому справа?
Тобі намєкаєт, а я знаю цю гуму.
Вам і купе намєкаєт що там незручно дитяче автокрісло і тп.
Те що вона Nokian але виготовлена наросії - ***ово, визнаю.
Але в даний час переплатити 8000 грн в мене не було можливості.
Тому буде так.
Я вкрай рідко купую продукцію з наросії, лише у крайніх випадках коли немає можливості це замінити.
І не вбачаю в цій позиції чогось страшного.
Якщо кожен буде принаймні так діяти - це буде давати великий результат!
Те кто работают с МО по белому, знают что такое РКМ и каков максимальный % рентабельности. А кто работал через папу, у тех 200%. Не надо мне хоть рассказывать про МО и закупки
(Про невозможно - согласен)
«Верю» - «не верю» - это не про обьективность, а про религию

Давай представим проще. Ты производишь например пэт бутыли. Из порошка спекаешь. Твой главный инженер тебе обеспечивает закупку порошка через своего сына - вместо по 10 грн за кг - по 50 грн за кг. У тебя ж никто ничего не украл, правда? Это ж не твои деньги, а твоих покупателей. Подумаешь, маржа твоя упала - но ведт на «копейки»
*** ****ец просто. Религиозный случай. Прям как с другой стороны вера в вову и 4к зарплаты учителям. А. Как с гуглом и ндс - это ж гугл платит

твой выбор чо уж

по моему иногда скромному мнению- если бі не поддержка волонтеров украинской армии то хз как оно бы повернулось. Бойцы чувствовали любовь и помощь народу и это однозначно была не последняя мотивация![]()
В данном случае не про волонтеров речь
А теперь ответ на твой вопрос - если у меня ЕДИНСТВЕННЫМ ВАРИАНТОМ
Только вот самое главное ты опустил. Твой любимый таракан Бигус ****ел что обокрали всу..
А оказывается государство никто не обокрал...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Про роттердам + продолжим ?
А то ты даже не ответил на что цену формула устанавливала..![]()
Бгг сало ***** рускє
Особливо актуально це було тоді а совку, коли касети мк60 по 5рублів лежали всюди, а басф по9 розкуповували аж бігом.
Ркм не догма, коли через ЗЕД.
а что это на фото? подготовка дорожки к полуфиналу Игра в кальмара?
Ну таке...
Пащекування. До речі найк - це баскетбол, адік - футбол ("кросівки для ходьби" не розглядаємо як клас). Товари різні за призначенням, хоча взуваються однаково на ногу.
Не було в совку якісних товарів, та й неякісних не вистачало. Родіна і патріотизм ні до чого тут.
Зі
Єралаш часів совка ж, яка країна агресор?
Ну так спрацював би по-чесноку, чого ж ти? А я б подивився, з яким бажанням ти б ризикував бабками.
Я б особисто не ризикнув туди роги вмочити за стандартний заробіток.