Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

**** :іржач:
Боже мой, какое же *********** у нас в президентах...

f50d000b8b1c9bab7aec60a.webp

Ахахаха

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а че смешного и прикольного? вообще ничего не вижу.так может реагировать только тот у кого нет детей -не будет-или он не может их иметь-ну или ебонутый ну или лгбт-по нашему-*****.там просто в ролике он забыл упомянуть откуда он сам взялся вообще-из космоса прилетел-или все таки его мама родила-и сколько за ним останется отходов и сколько деревьев и угля с газом сгорит что бы его обогреть.

а че смешного и прикольного? вообще ничего не вижу.так может реагировать только тот у кого нет детей -не будет-или он не может их иметь-ну или ебонутый ну или лгбт-по нашему-*****.там просто в ролике он забыл упомянуть откуда он сам взялся вообще-из космоса прилетел-или все таки его мама родила-и сколько за ним останется отходов и сколько деревьев и угля с газом сгорит что бы его обогреть.
єбать ти ***** )))
дай вгадаю, ти голосував за :зе: вгадав?

шта? мужик-то не заявлял что он ниибаццо борец за экологию, в отличие от телки

єбать ти ***** )))
дай вгадаю, ти голосував за :зе: вгадав?

та нi>я на вибори не ходжу.і ніколи не ходив-і ніколи не ходитиму.взагалі.а ***** це-ти.не віриш?подивись вранці в дзеркало в ванній кімнаті і ти переконаєшся в цьому.

шта? мужик-то не заявлял что он ниибаццо борец за экологию, в отличие от телки

ну да.и потопал на свой автобус.:)ну ты хоть по нормальному ответил-в отличие от покотиловского бублера-мы то все человеки паразиты по большому на планете Земля.

ну да.и потопал на свой автобус.:)ну ты хоть по нормальному ответил-в отличие от покотиловского бублера-мы то все человеки паразиты по большому на планете Земля.

на выборы ты довольно зря не ходишь

на выборы ты довольно зря не ходишь

и не буду.у нас они всегда проходят с подтасовками -перебрасыванием голосов-обманом-привлечением левого электората-обманом и подлогом- и это только в сам момент голосования. а что твориться до этого в период предвыбоки......я пока мимо пройду-вернее сказать буду работать в эти дни на благо своей семьи.

та нi>я на вибори не ходжу.і ніколи не ходив-і ніколи не ходитиму.взагалі.а ***** це-ти.не віриш?подивись вранці в дзеркало в ванній кімнаті і ти переконаєшся в цьому.
саме тому я сказав що ти *****.
*****ами називали в древній греції людей, що мають право голосу, але не ходять на вибори.

Я не жартую.

саме тому я сказав що ти *****.
*****ами називали в древній греції людей, що мають право голосу, але не ходять на вибори.

Я не жартую.

а з чого ти вирішив що я маю право голосу?:confused:ти мій паспорт бачив?ти божевільний?я вважаю *****ами людей які ходять на вибори але від цього нічого не міняється.не в найближчий перспективі і взагалі не в якій. і прості люди які живуть і виживають своєю працею можуть надіятись тільки на себе.і ніякі вібори не поліпшили життя нікому крім тих хто в них приймав участь і проскочив завдяки грошам і іноді завдяки удачі.

и не буду.у нас они всегда проходят с подтасовками -перебрасыванием голосов-обманом-привлечением левого электората-обманом и подлогом- и это только в сам момент голосования. а что твориться до этого в период предвыбоки......я пока мимо пройду-веренее сказать буду работать в эти дни на благо своей семьи.

могу тебе точно сказать что президентские выборы в 2014 были без всего этого что ты перечислил

:збентежений: главное не получить ответочку на крышу

у меня у родственника дома лежит вот такой красавец

я когда был в гостях пару раз с него смалял . Ну *****- думал плечу будет ****ец. 50 калибр

m107a1-cq_261217_1.webp
Спили мушку:D

а з чого ти вирішив що я маю право голосу?:confused:ти мій паспорт бачив?ти божевільний?я вважаю *****ами людей які ходять на вибори але від цього нічого не міняється.не в найближчий перспективі і взагалі не в якій. і прості люди які живуть і виживають своєю працею можуть надіятись тільки на себе.і ніякі вібори не поліпшили життя нікому крім тих хто в них приймав участь і проскочив завдяки грошам і іноді завдяки удачі.
слово ***** має саме такий сенс як я сказав, і ти його підтвердив.

а ще ти ****абол ) про паспорт і тп

а ще сподівайся на себе, ага, особливо у питаннях дипломатії та зовнішньої політики під час війни з росією.

****, як же вас багато

слово ***** має саме такий сенс як я сказав, і ти його підтвердив.

а ще ти ****абол ) про паспорт і тп

а ще сподівайся на себе, ага, особливо у питаннях дипломатії та зовнішньої політики під час війни з росією.

****, як же вас багато
кожний чує і баче те що хоче почути і побачити.ти крутишся як вуж на сковородці.паспорта мого ти не бачив-мого вибору під час виборів також.про війну з Росією ми не дискутували.таких божевільних як ти ще треба пошукати-ти звинуваюєш людину просто так-нічого про знаючи про неї і при цьому з одного посту починаєш просто хамити.ти ******.лягай вже спати-завтра зранку тобі буде легше.

Назад
Зверху Знизу