Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
так тобі треб дуже спиздіти щоб таке сказати.
Почтовоз, теща, шпаківня, "єдінсвєнний лучік".
Щоб при цьому всьому що про тебе відомо сказати що в тебе щось охуєнно - ти фізично стільки не вибришеше з себе :підстолом:

У меня вроде полный комплект, а ты я так понял бракованный.

tenor.gif

а ты прям красавец!
хряк ***** чикатиловский :іржач:

Так нужно благодарить судьбу и радоваться, что такие, как он, не размножаются. :D

Ааа, так это природа постаралась, одного хруя ей достаточно. Под этим углом я не рассматривал вопрос, спасибо.

Так в тому то й цимєс
Вооз висновків не має, а 40 лямів ( навіть не євро) капіталовкладень вже освоєно.

Немає доказів що до повторного зараження тими хто вже перехворів.
А кейс задефолтом - що імунитет виробляється.

Оскільки це далеко не перший відомий коронавірус, то я сумніваюсь що він чимось кардинально відрізняється від попередніх.
Тому малоймовірно що до нього відсутня "імунна пам'ять".

Я не схильний вірити в потоп 300 років тому що весь світ наслідує стратегію гєпи по розпилу бабла на створенні вакцини.
Це звичайний для подібних вірусів. Вакцина буде з часом. З високою ефективністю. Я так вважаю.

Т.е. остальные условия задачи ты выкинул как незначительные? Не, ну в принципе логично, с твоими умственными способностями так и должно быть.

:рл: вывод прям божеский, ты в духовной семинарии не учился?

у меня от священника- только телосложение:іржач:

От поясніть мені, нетямущому, шо за цирк з антикоронавірусною вакциною?
Нещодавно оприлюднили якісь попередні результати досліджень, що організм людини виробляє імунітет до цієї хвороби не тільки лише не завжди (тм), а просто в неймовірно малій кількості випадків. Тобто, рівень наявних антитіл в організмі особи, що одужала, не дозволяє говорити про ефективну імунну пам'ять цього організму.
І в той же час британські вчені)) посилено "кидають всі сили" на розробку вакцини, яка, в принципі ,не буде ефективною?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так все -таки, антитіла виробляються, чи не виробляються?
Потрібні ліки, чи вакцина?

то что ты читал как то бредово написано ибо имунная память разная на одни вирусы на всю жизнь вырабатывается а на некоторые на пол года не более.... тот же грипп пример, каждый год рекомендуют вакцинироваться

Ойвей
Звідки у бідного єврея такі гроші?

Зі
Там іще Ярославський підписався
Вангую до кінця літа в НДІ Св.Гепардія пройдуть успішні випробування :D

-Откуда прибыли?
-Какие прибыли-сплошные убытки....

Ну тада заживем:)

Думаю вот завести ютуб канал о чем нибудь
набрасывать тут, а монетизировать просмотры, дизлайки и комменты там
таким образом, благодаря моим фанатам, первый самый сложный порог в пару тысяч преодолеется одним плевком

начни с видоса из окна на посад:іржач:

ну а там в предисловии с судочком запостишь :D

• Це лайк!
Реакції: Econ
Думаю вот завести ютуб канал о чем нибудь
набрасывать тут, а монетизировать просмотры, дизлайки и комменты там
таким образом, благодаря моим фанатам, первый самый сложный порог в пару тысяч преодолеется одним плевком

a3f6f2178e7b65e210.webp

Назад
Зверху Знизу