Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Какая каким горячим паяльником? Горячий у тебя носик и он кладется в специальный разъем.
Політика є у всьому, треба уважно придивитися.
Коронавірус видумав Гоздєп, щоб ********* економіку Китаю, свого головного конкурента,
а також МВФ, щоб, коли економіки країн опиняться на межі краху, радісно прийняти їх до своїх боргових обіймів.
Тут немає політики?
Вартість різних соціальних штук - давня улюблена тема для політичних спекуляцій
Дитсадок
![]()
А вот почему синьор куа с знаниями 3 иностранных языков такой взгрустнувший
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Это в Украине или в Мире? Продуктовые компании и большие гиганты, фарм и медицинские компании я так понял проекты свои не сворачивает?
Оф. канал формулы 1 на ютубе, из-за отсутствия гонок, стал выкладывать записи знаковых гонок прошлого. Если кто не знал.
Так вот, посмотрел сча гран-при Монако 1996 года. *****, вот это гонка была.![]()
1. Стоимость одних и тех же процедур может отличаться на порядок даже в госпиталях через дорогу.А мне он ничего нового про свою медицину не сказал, конкретики ноль.
И сколько ты еще готов сидеть? Месяц, полгода, год? А если осенью вернется какой нибудь COVID-20, опять всем в карантин?Я сижу дома потому что вижу в этом необходимость и она не надуманная. И я очень рад что наши так рано ввели карантин.
А шо? Иногда поигрываю в Казаков, Героев 3, Старкрафт и Диабло из детства.
Твої спроби товсто трольнути виглядають смішно враховуючи що ти привів до влади командулично я чуть не плакал, когда в 2017м закрыли Lifenews
какой-то припой попсовый, где прутья 10мм в диаметре?
А ти слова єврея, що вдає з себе троля в онлайні сприймаєш за правду?Семен, ты же Комаровского ютуб смотришь?
Твої сброби товсто трольнути виглядають смішно враховуючи що ти привів до влади команде
Це реально ганьба тобі на все життя.
Особливо ганебно те що ти маєш проукраїнські погляди, а тебе використали проти України.
І ще ганебніше те що ти й досі не визнав свої помилки.
Дуже добре що ти, Юра відповів, але мені глибоко ***** що ти думаєш з цього приводу. Я тебе зрозумів вже давно.
Ти там щось про дідів говорив вчора.
То цікаво, що ти відповіси своєму онукові коли той тебе запитає що ти робив коли на Україну напали?
Та що робив твій дід коли напали на його країну?
Чи буде твій онук пишатись дідами?
Можеш не відповідати. Мені не важливо що ти збрешеш у відповідь. Мені було важливо щоб ти замислився для себе.
Тобі має бути цікавішим що зробив ти.Интересно, а что сделал хруй, когда напали на Украину? Патриотхруевдиванный.![]()
Тобі має бути цікавішим що зробив ти.
Хоча тобі ***** на «у вас на Украінє» бо ти типовий ватнік.
-Да мне ******ь на Украину!
-В, в Україну! Ватнік хуєв!!!!
Тобі має бути цікавішим що зробив ти.
Хоча тобі ***** на «у вас на Украінє» бо ти типовий ватнік.