Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ок, тут я відповым класєкой "Бєдность нє порок".
Для мого достадку то недосяжна роскіш, такі бабки вкладати в зміну обстановки на вихідні :D

Виходить ми відпочинки зовсім різних бюджетів порівнювали.

Т.е. за условную Турцию/Египет отдать 1к$ за 7 дней, т.е. 100-150$/день - это ок. А в перечисленных комплексах 100-150$/день - не ок:)

Т.е. за условную Турцию/Египет отдать 1к$ за 7 дней, т.е. 100-150$/день - это ок. А в перечисленных комплексах 100-150$/день - не ок:)

Якось так.
Бо там це сума за все включено. А тут ще додатково вийде дорога та їжа\випивка\процедури ще на стільки ж :D

Колега пару років тому відпочивав на закарпатті, просто серед мальовничих гір. По результату все вийшло на 2800 баксами :D А починалось все з +- 1000 за готель.

с медузами:D
Хотя ***** в Египте в феврале тоже были медузы. Они **** за мной с Азова падля плыли:відстій:

последние пару лет ездил в Бердянск,на косу,"солома",на 4-5 дней покупаться,типа мини отпуск,ни разу не видел медуз (был там в начале-середине августа)

Цього року плани на відпочинки можуть дуже змінитись.

Про відпочинок на Старому салтові - краще не мріяти ))))
на с.салтів можна їхати і відпочивати на вихідний,з ранку,або по обіді, поїхав,ввечері приїхав,10-20 гривень з чоловіка за вхід на базу,або 50 гривень,щоб заїхати на територію на авто,на території є кафе,столова,туалет,майданчики для гри в волейбол або теніс,людей набагато менше,ніж на безлюді або журці,води більше (майже море,в мініатюрі) і вона чистіша,ніж в Харкові

у меня сейчас большие долги в гривне. Поэтому думаю когда менять и отдавать
Самое время их еще нарастить. :клас:

Новости межбанка: Упродовж минулого тижня Національний банк три дні виходив з інтервенціями з продажу валюти, і впродовж них продав загалом 307 млн дол. США. Також сьогодні, з огляду на високий попит на валюту на міжбанківському ринку в післясвяткові дні, що підживлюється нервовими настроями учасників ринку, Національний банк вийшов з інтервенцією з продажу валюти, і станом на 13:00 продав 250 млн дол. США. Источнег

Когда своим по дешовке продадут сколько надо, гривну отпустят на все четыре.

88_main.jpeg

короче
кридид брать или нет?

Бери, и не вздумай отдавать! Кстати сегодня не получилось у примата денег снять, везде какие-то сплошные "бабло закончилось", укрэксим тоже не давал, только у Гранта забрал но старыми дряхлыми, и на том спасибо.

Бери, и не вздумай отдавать! Кстати сегодня не получилось у примата денег снять, везде какие-то сплошные "бабло закончилось", укрэксим тоже не давал, только у Гранта забрал но старыми дряхлыми, и на том спасибо.

Спокойно снял на Маршала Жукова в росте в банкомате привата.

Купил чехол книжку жене и стекло. На удивление всего на 30% дороже чем на Али. Наклеили при мне за 5 минут, причем явно качественнее чем я сам и всего за 40 грн. В общем удивлен цене и сервису.

Купил чехол книжку жене и стекло. На удивление всего на 30% дороже чем на Али. Наклеили при мне за 5 минут, причем явно качественнее чем я сам и всего за 40 грн. В общем удивлен цене и сервису.

ты рукожопее клейщика?:D

Цього року плани на відпочинки можуть дуже змінитись.

Да вот сидим с женой и думаем, возвращать ли деньги за проплаченую Грецию на июнь.
Тут и вирус и курс лезет вверх...хуже всего в панике принимать решение

Если покупаешь чехол-книжку,то автоматически исполняется 50 лет:D

Если покупаешь чехол-книжку,то автоматически исполняется 50 лет:D

У меня, у жены, у брата, у мамы, у тещи было уже 12+ в сумме телефонов. Они неоднократно падали, но только на одном была паутинка и то он очень неудачно упал, от чего чехол и стекло не защитили. У меня такая статистика, а у тебя?

У меня, у жены, у брата, у мамы, у тещи было уже 12+ в сумме телефонов. Они неоднократно падали, но только на одном была паутинка и то он очень неудачно упал, от чего чехол и стекло не защитили. У меня такая статистика, а у тебя?

Я бил один раз экран.Но чехла не было совсем.А так обычный чехол пока спасает.

Назад
Зверху Знизу