Статус: Офлайн
Повідом.: 33879
Повідом.: 33879
Это все настолько индивидуально....Круто.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это все настолько индивидуально....Круто.
Ну наконец, а я думал когда до вас дойдет цивилизация. А в ненавистной панельке тротуары есть и в такой штуке не нуждаемся.
Пфф, я тоже так думал) С уважением смотрю на чувака на районе, который проложил через ЧС к себе домой метров 700 отличного асфальта с бордюрами.
Как раз вчера думал подрифтить возле тебя на щебенке, но как-то свернул в другое место. В следующий раз![]()
За суши только в тануки. Все остальное как-то продукт, похожий на оригинал ... %)Можешь в Япошку сходить, суши поесть
Все работало. И мне на карту бросали и я платилОбновився дзвінком з Приватбенька.
Ввічлива дівчина з приємним голосом висловила глибоке занепокоєння з приводу того, шо я давно не беру в борг грошей.
Сказав, шо на таких умовах я б сам позичив кому-небудь. Подякував за турботу. Вона подякувала за приділену увагу. Домовилися зідзвонитися пізніше.
А хто знає, шо там за шухєр у них був? Кажуть, картки не обслуговувалися, рахунки позаблокували?..
у меня не с первого раза платежи шли. хз, это примат виноват или алиА хто знає, шо там за шухєр у них був? Кажуть, картки не обслуговувалися, рахунки позаблокували?..

мне постоянно киевстар надзваниет. хотят свой инет на рога одеть. но нет.Обновився дзвінком з Приватбенька.
беня примат шатаетшухєр у них був?
фух, ну тепер я спокійний за країну![]()

ЗубожінняА хто знає, шо там за шухєр у них був? Кажуть, картки не обслуговувалися, рахунки позаблокували?..

фух, ну тепер я спокійний за країну![]()
Десь новина проскакувала (якщо не фейк, звісно), шо 11-річний команчеро з двома друганами викрали батьківський літак (маленький, 2-моторний, а батько був у відрядженні за бугром) , і вирушили з Канарів до Парижу в Діснейленд.
На хвилиночку, майже 3 т км, з проміжною посадкою на дозаправку в Іспанії.
Все пройшло на ура, але чуваків випадково спалила на стоянці аеропорту паризька служба безпеки, коли пілот знімав з обличчя маску з вусами
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
так шо квадр - то таке...

почему? еще есть время.я профукав своє щастя
Это все настолько индивидуально....
Десь новина проскакувала (якщо не фейк, звісно), шо 11-річний команчеро з двома друганами викрали батьківський літак (маленький, 2-моторний, а батько був у відрядженні за бугром) , і вирушили з Канарів до Парижу в Діснейленд.
Все пройшло на ура, але чуваків випадково спалила на стоянці аеропорту паризька служба безпеки, коли пілот знімав з обличчя маску з вусами

Читал.Оно-то да, но ты не читал же даже, наверняка.

Ну даремно ти так. Люди звикли щось здобувати, діставати, викручувати та вимучувати.
Згадай як в совку - ковбаску смачну, коньячок, та навіть сральний папір - все діставалося через знайомих. Веселуха, драйв жеж.
А тепер нецікаво: пішов до магазу і купив все це, без обмежень і "нагрузок".
Так хоч на отаких розпродажах дай повеселитися (жарт)![]()
За суши только в тануки. Все остальное как-то продукт, похожий на оригинал ... %)