они наверное от туда и тянут. наверняка еще и предзаказ нужно делать, чтобы они заказали там и потом отправили покупателю.Ага.
Майже в двічі (я зі знижкою взяв) різниця порівняно з нашими магазами в Україні.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
они наверное от туда и тянут. наверняка еще и предзаказ нужно делать, чтобы они заказали там и потом отправили покупателю.Ага.
Майже в двічі (я зі знижкою взяв) різниця порівняно з нашими магазами в Україні.
У тебя, видимо, какая-то психологическая травма по поводу шипов в городе, что ты носишься с этой фразой везде, где речь о шипах, как хруй с порохоботством в обновках?![]()
они наверное от туда и тянут. наверняка еще и предзаказ нужно делать, чтобы они заказали там и потом отправили покупателю.
сказал Валера который носится за Анечкой по всем темам....
а перспектива затормозить боком не смущает?
хотя в принципе тошнотам это не грозит
, что Фиат-Крайслер ведет переговоры с ПСА о слиянии⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Мені дуже подобаються Akebono (мої brembo це і є akebono OEM). До текстарів стояли Акебоно, проте влітку бувало що скрипіли в спеку. Хотів і цього разу замовити, проте сайт глючив чомусь на позиції під замовлення. Взяв брембо із наявних, на пару сот дорожче, проте з дисками брембо - мають гарно співпрацювати.
Brembo на тойоті хвалять. За відгуками ведуть себе так само як і оригінал.
Мені на півтора року колодок вистачає, тому я манав сотку баксів за оригінал викладати при умові що є не гірший брендовий замінник.
С кем только FCA не сватали за последние пару лет. Даже с китайцами.![]()
, что Фиат-Крайслер ведет переговоры с ПСА о слиянии⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
а перспектива затормозить боком не смущает?
хотя в принципе тошнотам это не грозит
сказал Валера который носится за Анечкой по всем темам....
впрочем, ты хочешь об этом поговорить?![]()
в гарбуза...на геловін
![]()