Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Да, да, притянула с галимого фЕйсбучика.
Рыдаю нимношка. ))

ec8ggb.webp

Людина після 40 дуже заощадливо відноситься до витрати часу.
Якщо не зрозуміло навіщо це потрібно- робити не буде.
Навіщо мені вдосконалювати знання мови?
Нуну. Більше питань не маю. )

Вышли с женой на улицу- все бухие :рл:

Є аргументи щодо доцільності вивчення?
Ну якщо ти вважаєш, що живучи в Україні, тобі не потрібна гарна українська, то я тобі вже відповіла, що більше питань до тебе не маю, від слова зовсім. )

"Залюбки відповідаю теж українською, але нажаль не вистачає словникового запасу"... У мене когнітивний дисонанс. :D

Ну якщо ти вважаєш, що живучи в Україні, тобі не потрібна гарна українська, то я тобі вже відповіла, що більше питань до тебе не маю, від слова зовсім. )

"Залюбки відповідаю теж українською, але нажаль не вистачає словникового запасу"... У мене когнітивний дисонанс. :D

Не всі вади, які я маю, готов виправляти ціною докладання зусиль.
Часу замало.

обновился билетами в Вену для жоны и мелкого. самые дешёвые на скрепный ютэир решил не брать в свете последних событий, взял буржуйские австрийские авиалинии :( там говорят наливают винишко

обновился билетами в Вену для жоны и мелкого. самые дешёвые на скрепный ютэир решил не брать в свете последних событий, взял буржуйские австрийские авиалинии :( там говорят наливают винишко

Для сына винишко актуально:)

Сериал “Чернобыль” можно с ребенком смотреть?

Сериал “Чернобыль” можно с ребенком смотреть?

Да легко. Но перед Чернобылем обязательно с ребенком от корки до корки сериал "Спартак", "Демоны да Винчи", ну, и "Игры престолов" есс-но...:D:D:D

так это не жигуль. это рено. и каталог запчастей рено.

Шо ниразу не мешает криворуким ТАЗовцам даже собирать его через ****.
На днях читал, отозвали на доработку несколько десятков тысяч Ларгусов.
Это полный клон Логан MCV, с которым проблем никогда не было ни у румын, ни у французов, ни у пользователей.
Но эти - умудрились. :рл:

Назад
Зверху Знизу