Ти англійської мовою спілкуєшся у житті? Тільки не кажи, що російськоюти будеш здивований,
...![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти англійської мовою спілкуєшся у житті? Тільки не кажи, що російськоюти будеш здивований,
...![]()

Тоді доведеться промовчати)))
Тоді доведеться промовчати)))
зі
двома мовами користуюсь: російською (переважно) та українською.
На хф пишу українською з 2013.
Інтернетна аргументація поділяється на, власне, аргументи/контраргументи, наступний етап - загострення уваги на грамотності опонента, далі зазвичай йдуть зауваження щодо віку, статі та національності, і останнє - прямі образи.
Тобто, як мінімум ще 2 сходинки вниз у тебе в запасі ще є.
шампанским всегда можно было оправдать че пьяный лежишь под столом.
я был на выпускных перед нами и после - ваще атмосфера другая. да и водку никто не проносил - шампанское ящиками было.

Ну й що з того?
Давай поплачемо з цього приводу.
Коли бракує аргументів в суперечці, певні особи зазвичай переходять на грамотність, національність, аву, нік.
А, ну ще й на мовне питання, як жеж я забув)))
До чого тут цей пук в калюжу? Тобі шо, Зєлєнскім зламало систему?

а мы на линейку ходили, так забавно было наблюдать как одинадцатикласник курит прям в школьном дворе , абсолютно никого не стисняясь![]()

Сьогодні випускний. .
25 см ещё не мерялись?
Колхознечги, фастаюзь жены (голд) и своей (силвер) медальками
]
Надо бы ленточку новую прикупить.

А чойта на сільвері коробочка з-під Рсфср?
![]()

Хто тобі забороняв наприклад піти на курси. Безкоштовні доречі.Помічаю, коли людина звертаєтьсь до мене українською, я залюбки відповідаю теж українською.
Нажаль не вистачає словникового запасу, тому спілкуюся трохи краще ніж Азаров та трохи гірше ніж Зеленський.![]()
Не згодна. Вік, національність і стать тут ні при чому.Ну й що з того?
Давай поплачемо з цього приводу.
Коли бракує аргументів в суперечці, певні особи зазвичай переходять на грамотність, національність, аву, нік.
А, ну ще й на мовне питання, як жеж я забув)))
Хто тобі забороняв наприклад піти на курси. Безкоштовні доречі.
Тонале еще с концепта выйти не успела, а уже фурор в прессе
![]()